Nganyari lollipop kanggo Galaxy S4 wiwit diluncurake ing India, firmware kanggo varian Exynos saiki kasedhiya kanggo diunduh

Nganyari lollipop kanggo Galaxy S4 wiwit diluncurake ing India, firmware kanggo varian Exynos saiki kasedhiya kanggo diunduh
Wiwit wara-wara Lollipop & apos, akeh pabrike sing janji bakal nggawa OS paling anyar Google dadi update kanggo handset sing luwih relevan. Samsung biasane kalebu ing antarane para pabrikan, lan tujuane ngluncurake Android 5 menyang Galaxy S4, S5, Note 3, Note 4, Note Edge, Alpha, lan liya-liyane. Mesthine, yen duwe salah sawijining kulit Android sing luwih abot, mesthine bakal alon prosese, nanging isih - Sammy wis sukses nganyari update kanggo Galaxy S5 menyang kabeh wilayah, lan wis miwiti perang salib Lollipop kanggo Galaxy S4, kanthi nganyari babagan gen lawas sing bakal teka handset liwat Rusia . Saiki, peluncuran terus menyang pasar gedhe liyane - India.
Nganyari ditrapake kanggo varian Exynos saka S4 - GT-I9500 - lan diarani ngemot sawetara UI, kabar anyar, pamulihan menu multitasking, lan perbaikan kinerja, keamanan, lan umur batere.
Kanggo rawat inap lan petualang ing antarane sampeyan - firmware kasedhiya ing live.samsung-updates.com, ing ngendi sampeyan uga bisa nemokake update kanggo GT-I9506 (Snapdragon) nanging, yen sampeyan ora yakin babagan tumindak lan risiko sing ana ing flashing firmware kanthi manual - kita kudu menehi saran babagan iki.


Samsung Galaxy s4

Samsung-Galaxy-S-4-1 liwat: SamMobile ; Samsung Nganyari