Messenger nggunakake gelembung Android 11 kanggo ngganti fitur Chat Heads

Ing 2013, Facebook nambahake fitur anyar menyang aplikasi Messenger sing ngidini pangguna ngobrol karo Messenger nalika mbukak akeh tugas ing situs web liyane. Kanthi 'Head Chat' iki, pangguna ora bisa nerusake ngobrol tanpa kudu terus-terusan ngalih app. Head Chat bisa pop ing telpon ora preduli apa sing lagi katon ing layar nalika semana. Intine cara kanggo cepet nanggapi pesen sing dikirim nalika sesi obrolan Messenger, Kepala Chatting katon ing sisih tampilan pangguna lan nuduhake gambar profil wong sing ngobrol karo pangguna.

Aplikasi olahpesen wis nggunakake sistem khusus dhewe, nanging miturut pangguna Twitter , versi beta Messenger ing Android ndhukung umpluk obrolan sing ditemokake ing Android 11 beta pisanan. Taun kepungkur, Google ditemokake nyoba gelembung kanggo aplikasi Pesen Android dhewe lan nalika semana, Google nyaranake pangembang supaya nyoba API gelembung. Pangguna bakal ndeleng opsi anyar ing menu setelan Facebook Messenger kanthi telung pilihan: kabeh obrolan bisa gelembung; obrolan sing dipilih bisa gelembung; lan ora ana sing bisa gelembung.
Facebook nyoba versi gelembung versi beta Android 11 kanggo ngganti fitur Chat Heads dhewe ing Messenger - Messenger nggunakake gelembung Android 11 kanggo ngganti fitur Chat HeadsFacebook lagi nyoba versi gelembung versi beta Android 11 kanggo ngganti fitur Chat Heads dhewe ing Messenger
Bayangan notifikasi duwe lambang anyar sing bakal ngasilake gelembung yen sampeyan ora sengaja ngilangi. Umume pangguna Messenger sing kenal karo sistem Chat Heads sing digunakake dening app bisa uga ora bakal nemokake prabédan sawise ngalih menyang umpluk. Lan aja lali, yen sampeyan ora nggunakake piranti iOS, Heads / Blog Chat saka Facebook mung bakal katon ing Facebook sing mbatesi migunani fitur ing platform kasebut.


Kanggo nggunakake gelembung Facebook Messenger, pangguna Android kudu total telpon sing mbukak pratinjau utawa beta pangembang Android 11. Kajaba iku, versi Messenger 268.0.0.3.118 (beta) kudu diinstal. Cathetan XDA gelembung kasebut bakal katon ing sisih layar telpon pangguna Messenger. Nunyuk gelembung bakal nggawa jendhela ngambang sing pangguna bisa cepet nanggepi respon lan ngobrol kanthi tetep sanajan mbukak akeh tugas.
Video 27 detik sing ora ana dhaptar ing YouTube dening Pranob Mehrotra nuduhake gelembung beta Android 11 sing katon ing sisih tengen layar nalika diseret ngubengi tampilan. Nalika ditampilake video, umpluk bisa digunakake kanggo macem-macem obrolan kanthi pencet lambang 'plus' lan nambah kontak anyar. Gelembung bisa dicopot saka layar kanthi nyeret mudhun menyang 'x' cedhak sisih ngisor tampilan.