Motorola ngumumake update Moto X Edisi Murni Marshmallow kanggo Verizon, Sprint, lan US Cellular

Mung minggu kepungkur, kita krungu manawa Motorola miwiti tes rendhem kanggo nganyari Android 6.0 Marshmallow kanggo Moto X Edisi Murni paling anyar, lan kaya biasane kanggo Motorola, tes rendhem katon cepet banget. Karyawan Motorola njupuk menyang Google+ kanggo ngumumake manawa peluncuran Marshmallow wis diwiwiti kanthi sungguh-sungguh ing sawetara operator AS.
Miturut David Schuster, direktur senior manajemen produk perangkat lunak Motorola, peluncuran Android 6.0 wis diwiwiti kanthi resmi kanggo pangguna Moto X Pure Edition ing Verizon, Sprint, lan US Cellular. Kajaba iku, Motorola miwiti tes rendhem Marshmallow kanggo Moto X Play ing Brasil lan India, lan Moto X Force ing Brasil. Ora ana kabar babagan versi Moto X Pure liyane ing AS.
Motorola ora duwe fitur khusus kanggo nganyari Android 6.0 kanggo piranti, lan mung ngemot fitur Marshmallow standar kaya Doze, Now on Tap, lan kontrol volume sing disederhanakake. Dadi, yen ana wong sing duwe Moto X Pure lan sampeyan ndeleng update sing ngengingi piranti sampeyan, wenehake komentar kasebut. Bakal nyenengake yen suwene wektu muter.
sumber: Blog Motorola liwat + David Schuster