Motorola Razr 2 tanggal rilis, rega, fitur lan warta

Ing Motorola Razr 2020 resmi kasedhiya! Telpon sing bisa dilipat wis siyap nggawe kita spesifikasi sing cepet lan akeh perbaikan ing Razr taun kepungkur, nalika isih njaga desain sing apik banget, ramping, lan kompak. Motorola ujar manawa dheweke wis ngrungokake tanggapan pelanggan Moto Razr ing 2019 lan kanthi pengulangan sing bisa ditindakake, perusahaan ngupayakake nambah pengalaman sing bisa dilipat. Spesifikasi, desain, kamera: kabeh kayane wis apik, paling ora ing kertas.

Motorola Razr 5G

Ora dikunci, 256GB, Grafit sing Dipoles

Diskon $ 400$ 94999$ 139999 Tuku ing BestBuy

Motorola razr (2020)

Ora dikunci, 256GB, Grafit sing Dipoles

$ 139999 Tuku ing Motorola
Langsung menyang bagean:

Motorola Razr 2020 Tanggal rilis


Saiki, sawise akeh desas-desus lan bocor, dina sing diantisipasi wis teka lan Motorola pungkasane ngumumake Moto Razr sing apik banget. Saiki, Razr 2020 pungkasane gabung karo akeh sing bisa dilipat lan bakal kasedhiya kanggo dituku nalika musim gugur iki! Kita isih durung duwe tanggal rilis sing tepat, nanging yen wis rampung, kita bakal mesthine bakal nganyari babagan iki!


Rega Motorola Razr 2020

Rega Razr $ 1,399 negesake ambisi Motorola kanggo njupuk pasar smartphone premium, nanging, untunge rega iki luwih murah tinimbang sing diarepake sadurunge.

Priksa uga:
Moto Razr vs Galaxy Z Flip Moto Razr 2020 vs Moto Razr 2019

Spesifikasi Motorola Razr 2020


Oke, ayo langsung menyang salah sawijining aspek sing paling apik ing Moto Razr 5G anyar. Kita ndeleng upgrade sing cukup gedhe ing departemen spek dibandhingake karo Razr taun kepungkur. Mangkene tampilan ing lembar spesifikasi resmi Moto Razr 2020:
  • Tampilan: 6,7 inci utama; njaba: 2,7 inci
  • Kamera: 48MP utama kanthi OIS, fokus otomatis laser; Ngarep 20 MP
  • Hardware: Qualcomm Snapdragon 765G, RAM 8GB
  • Panyimpenan: 265GB, ora bisa ditambahi
  • Batere: 2.800mAh, ngisi daya TurboPower 15W
  • OS: Android 10, Motorola My UX (personalisasi, Tampilan Moto, Tindakan Moto, Moto Gametime, Moto Audio)

Deleng kabeh Spesifikasi Motorola Razr 2020


Desain Motorola Razr 2020


Motorola wis ngrampungake desain Razr taun kepungkur kanthi tliti kanthi lipatan clamshell sing apik banget, ramping, lan tipis kanggo pengulangan taun 2020. Tampilan utama 6,2 inci Razr diubengi karo bezel tipis saka loro-lorone, dene dagu dikurangi sacara signifikan dibandhingake karo model taun kepungkur. Motorola uga nambah engsel, nggawe Razr luwih kepenak digunakake kanthi tangan siji. Sensor bekas driji ana ing sisih mburi kaca piranti, kanthi apik didhelikake ing sangisore logo Motorola. Razr 2020 ana telung warna: Grafit Polesan, Mercury Cairan, lan Emas Blush.


Sing paling apik babagan lempitan iki yaiku Motorola kayane wis mancep faktor bentuk kompak. Ditutup, Razr mung ukuran 2,85 x 3,61 x 0,62 inci (72,6 x 91,7 x 16mm), luwih tipis lan umume luwih cilik tinimbang lempitan kerang Samsung dhewe, Z Flip. Razr bobote 6,77 ons (192g): sanajan ngukur bobot dibandhingake karo Razr taun kepungkur, isih ana ing sisih sing luwih abot.

Kajaba iku, engsel Razr saiki luwih awet, miturut Motorola. Sanalika, nyedhiyakake penutupan jurang nol sing kudu menehi luwih proteksi menyang layar piranti saka bledug lan kerusakan partikel cilik liyane.


Tampilan Motorola Razr 2020


Lipat duwe ukuran tampilan utama sing padha karo iterasi sadurunge, sanajan ana desas-desus sing nuduhake tampilan utama sing luwih gedhe. Tampilan eksternal uga ukurane padha karo taun kepungkur; Nanging, saiki ngemas sawetara fitur-fitur anyar sing hebat. Contone, menehi sampeyan akses gampang menyang aplikasi favorit, pandhuan gerakan sadurunge nganyari sing nirokake gerakan Android 10, wicara, teks, pesen cerdas, lan keyboard lengkap yen mbutuhake.

Motorola ujar manawa dheweke wis ngrungokake kekuwatane para pangguna amarga mbuwang wektu akeh banget ing telpon. Saiki, pangguna bisa matesi nggulung nalika pengin bebas gangguan, amarga tampilan Tampilan Cepet sing luwih apik, nuduhake informasi sing paling penting kanthi cepet. Apa maneh, kontrol ana ing tangan sampeyan: sampeyan bisa milih aplikasi sing pengin ing tampilan njaba.
Tampilan eksternal Moto Razr 2020Tampilan eksternal Moto Razr 2020

Motorola Razr 2020 Kamera


Motorola uga wis menehi tresna marang sistem kamera Razr kanthi asil dandan sing luwih gedhe tinimbang Razr taun kepungkur. Wektu iki, Razr dilengkapi kamera 48 MP kanthi teknologi binad piksel, ditambah karo fokus otomatis laser lan Stabilisasi Gambar Optik. Mirip karo telpon liyane sing bisa dilipat, kamera utama bisa uga dobel minangka penembak selfie, dadi sampeyan bisa entuk selfie kanthi kualitas apik.
Ngomong babagan selfie, Motorola nambahake sawetara tweak piranti lunak kanggo nggawe pengalaman selfie luwih nyenengake. Sampeyan entuk kaya Mode Grup, Mode Potret, lan Warna Titik. Razr uga duwe kamera internal 20 MP sing bisa migunani kanggo telpon video.
Fitur keren liyane sing bisa sampeyan gunakake karo Razr 2020 yaiku Pratinjau Eksternal kanggo foto, sing ngidini fotografer lan model bisa mbayangake pungkasane foto kasebut.
Kita wis njupuk Moto Razr 2020 kanggo muter, delengen Moto Razr 2020 ditinjau kanggo ndeleng conto kamera , skor kinerja lan pro lan kontra telpon.


Prosesor lan Memori Motorola Razr 2020



Moto Razr 2020 dilengkapi prosesor Qualcomm Snapdragon 765G. Prosesor mid-range sing cepet ndhukung 5G (ing wilayah sing kasedhiya jaringan 5G), lan uga main game. Memori uga wis dianyari liwat Razr 2019 - Razr anyar dilengkapi RAM 8GB lan panyimpenan 265GB sing ora bisa diupgrade.
  • AnTuTu
  • GFXBench Car Chase ing layar
  • GFXBench Manhattan 3.1 ing layar
  • Geekbench 5 inti siji
  • Geekbench 5 multi-inti
  • Jetstream 2

AnTuTu minangka aplikasi benchmark seluler kanthi multi-lapis sing menilai macem-macem aspek piranti, kalebu kinerja CPU, GPU, RAM, I / O, lan UX. Skor sing luwih dhuwur tegese piranti sing luwih cepet.

jeneng Sing luwih dhuwur luwih becik
Motorola razr (2020) 307260
Samsung Galaxy Z Flip 448286
Samsung Galaxy Z Melu 2 588087
jeneng Sing luwih dhuwur luwih becik
Motorola razr (2020) 26
Samsung Galaxy Z Flip 31
Samsung Galaxy Z Melu 2 36

Yen komponen T-Rex HD saka GFXBench nuntut, mula tes Manhattan pancen angel banget. Iki minangka tes sentris-GPU sing nggawe simulasi lingkungan game sing intensif banget kanthi grafis supaya bisa maksimal. sing nggawe simulasi lingkungan game sing intensif grafis ing layar. Asil sing diasilake diukur kanthi pigura per detik, lan luwih akeh pigura sing luwih apik.

jeneng Sing luwih dhuwur luwih becik
Motorola razr (2020) 48
Samsung Galaxy Z Flip 47
Samsung Galaxy Z Melu 2 56
jeneng Sing luwih dhuwur luwih becik
Motorola razr (2020) 594
Samsung Galaxy Z Flip 685
Samsung Galaxy Z Melu 2 944
jeneng Sing luwih dhuwur luwih becik
Motorola razr (2020) 1672
Samsung Galaxy Z Flip 2428
Samsung Galaxy Z Melu 2 3148
jeneng Sing luwih dhuwur luwih becik
Motorola razr (2020) 48,149
Samsung Galaxy Z Flip 40.223
Samsung Galaxy Z Melu 2 73,952


Motorola Razr 2020 Urip batere



Kita pengin ndeleng perbaikan ing departemen batere lan Motorola sing dikirim. Dilengkapi Razr karo sel batere 2.800mAh. Sanajan batere iki cukup sithik karo standar saiki, Motorola negesake manawa lampu kasebut bisa tetep sedina muput. Apa klaim kasebut bener, kita kudu mriksa dhewe: tetepeni karo asil tes batere, mengko.
Pangisi daya TurboPower 15W, kalebu ing kothak Moto Razr, kudu nambah batere sing ora pati gedhe banget kanthi cepet.
Kita wis nyoba umur batere Moto Razr 2020 tumrap para pesainge: sanajan ora apik dibandhingake karo telpon liyane, apomo pancen apik banget:
  • Tes browsing 60Hz
  • Streaming video YouTube
  • 3D Gaming 60Hz
  • Ngisi daya wektu
  • Rating Ketahanan
jeneng jam Sing luwih dhuwur luwih becik
Motorola razr (2020) 7h 16 mnt
Samsung Galaxy Z Flip 8h 26 men
Samsung Galaxy Z Melu 2 7jam 5 men
jeneng jam Sing luwih dhuwur luwih becik
Motorola razr (2020) 5jam 53 mnt
Samsung Galaxy Z Flip 6h 40 mnt
Samsung Galaxy Z Melu 2 7jam 10 mnt
jeneng jam Sing luwih dhuwur luwih becik
Motorola razr (2020) 5 jam 5 mnt
Samsung Galaxy Z Flip 7h 46 mnt
Samsung Galaxy Z Melu 2 9h 9 mnt
jeneng menit Ngisor luwih apik
Motorola razr (2020) 103
Samsung Galaxy Z Flip 103
Samsung Galaxy Z Melu 2 84
jeneng jam Sing luwih dhuwur luwih becik
Motorola razr (2020) 6 16 mnt
Samsung Galaxy Z Flip 7jam 35 mnt
Samsung Galaxy Z Melu 2 7h 31 mnt

Motorola Razr 5G

Ora dikunci, 256GB, Grafit sing Dipoles


Diskon $ 400$ 94999$ 139999 Tuku ing BestBuy

Motorola razr (2020)

Ora dikunci, 256GB, Grafit sing Dipoles

$ 139999 Tuku ing Motorola