Motorola miwiti tes rendhem kanggo nganyari Moto X Pure Edition Android 6.0 Marshmallow

Pirang minggu kepungkur, David Schuster, Direktur Senior Manajemen Produk Piranti Lunak Motorola, ngumumake manawa Nganyari Android 6.0 Marshmallow kanggo Motorola Moto X Edisi Murni lagi mlaku. Dina iki, Schuster ngumumake manawa Motorola wis miwiti tes rendhem kanggo nganyari.
Wulan pungkasan, laporan ngandhakake manawa sawetara unit Motorola Moto X Pure Edition wiwit nampa update Marshmallow. Wiwitane, dipercaya manawa Motorola ngluncurake tes rendhem, nanging David Schuster saka Motorola mbantah ide iki, ujar manawa mung test-drive sing gampang . Nanging, wektu iki, tes rendhem nyata wis diwiwiti.
Yen kabeh cocog karo rencana Motorola, mula bakal diluncurake kanthi lengkap. Miturut teori, iki tegese Moto X Pure Edition bakal miwiti nganyari Android 6.0 Marshmallow sajrone pirang-pirang minggu.
Minangka akeh sing wis ngerti, Motorola Moto X Edisi Murni ora liya tinimbang versi AS saka Moto X Style internasional. Varian internasional telpon iki wis wiwit ditampa Nganyari Android 6.0 Marshmallow ing sawetara pelosok jagad .
Dibandhingake karo Android 5.1 Lollipop, yaiku versi Android sing saiki digunakake Motorola Moto X Pure Edition, OS seluler versi 6.0 Marshmallow saka Google & apos; dilengkapi perbaikan sing signifikan kayata Google Now on Tap anyar, model ijin granular, apik kontrol volume, uga fitur hemat batere sing cerdas sing diarani Doze. Kanggo rincian liyane babagan versi OS anyar, waca Tinjauan Android 6.0 Marshmallow .


Review Motorola Moto X Murni

Review Motorola-Moto-X-Pure016 sumber: David schuster liwat GSMArena