Rega lan tanggal rilis tanggal iPad Pro 2018 anyar


Apple siyap kanggo ngumumake desain radikal iPad sing paling radikal wiwit saiki. Kabeh rampung kanthi nganyari desain taun iki, mbuwang tombol tandha tangane sapisan kanggo kabeh piranti iOS nganti saiki, lan iPads anyar ora bakal dadi pangecualian. Model iPad Pro 12.9 'lan 10.5' anyar uga bakal nyelehake kunci kit kamera TrueDepth sing dipasang ing bezel shrunk, kaya kabeh telung iPhone anyar sing duwe ID Wajah kanggo mbukak kunci.
Thanks kanggo sawetara skema bocor, sing digawe iPad anyar 2018 sing nuduhake manawa sudhut mlengkung saka panen saiki bakal diganti kanthi luwih edy, lan bezel bakal nyusut kanthi drastis, diselehake kanthi simetris ing antarane layar lan sudhut. Tampilan kasebut mbunderake sudhut kaya ing iPhone kedudukan, nanging ora ana sing katon, matur nuwun, lan, umume, iPad Pro anyar katon slabb-y lan nganggo keanggunan industri sajrone edhisi saiki.
Rega lan tanggal rilis tanggal iPad Pro 2018 anyar

Siji-sijine sing isih dadi misteri yaiku doohickey sing katon kaya docking pin, cedhak port pengisian daya. Premis kasebut saiki yaiku Konektor Cerdas sing dipindhah menyang kana kanggo nambah fungsi nalika iPad wis diluncurake ing mode potret, nanging kita bakal ndeleng apa sing sejatine tegese Apple.
Ana uga tombol elips sing katon misterius utawa tray ing sisih tengen ing endi tombol volume, sing tujuane durung bisa ditebak utawa dicethakake. Buwang papat speaker sudhut lan waca bali baris antena ing kalorone, lan iki bisa uga nganyari paling apik ing baris iPad nalika sawetara wektu.

Rega iPad Pro 2018 anyar


Ing ngisor iki ana pitakonan penting - pinten biaya Apple kanggo desain anyar, lan, kemungkinan internal, upgrade internal? Sawise kabeh, yen sejarah ana indikasi, kita ngarepake chipset Apple A12X Bionic sing bakal mlebu ing njero, lan kabeh ' Photoshop nyata ing iPad Premis ora bakal murah, uga.
Krim panen iPad saiki, versi Pro 12.9 'bisa nganti $ 1279, nanging kanggo versi paling anyar, 512GB kanthi konektivitas seluler. Model Pro 10,5 luwih cilik, diwiwiti mung $ 649, kanggo model dhasar 64GB kanthi Wi-fi mung. Apple ngunggahake rega kabeh nganggo modul kamera TrueDepth, lan model iPad Pro 2018 sing anyar ora bakal dadi istiméwa, luwih-luwih yèn panyimpenan dhasar uga ditambah. Mangkono, kita ngarepake tag rega iPad bakal diluncurake ing tanggal 30 Oktober kaya ing ngisor iki.
Wi-fiWi-fi + mRNA
Apple iPad Pro 10.5 '2018 128GB$ 699$ 829
Apple iPad Pro 10.5 '2018 256GB$ 799$ 929
Apple iPad Pro 10.5 '2018 512GB$ 999$ 1129
Apple iPad Pro 12.9 '2018 128GB$ 849$ 979
Apple iPad Pro 12.9 '2018 256GB$ 949$ 1079
Apple iPad Pro 12.9 '2018 512GB$ 1149$ 1279


Tanggal rilis iPad Pro 2018 anyar


Model iPad Pro pungkasan diumumake dina Senen, tanggal 5 Juni, lan wiwit dikirim ing minggu sing padha, Jumuah, 9 Juni. Yen Apple ngetutake semangat sing padha, model iPad Pro 2018 sing anyar kudu dirilis dina Jumuah, 2 November, sawetara dina sawise diumumake ing acara 30 Oktober lan seminggu sawise rilis iPhone XR. Mangkono, Apple bakal duwe peralatan iOS anyar sing dilengkapi kit kamera Face ID minangka stok kanggo blanja liburan sing penting banget, lan katon bakal ngrusak rekor penjualan lan penghasilan.

PengumumanTanggal rilis
Model Apple iPad Pro 2018Selasa, 30 OktoberJumuah, 2 November