Mini-LED iPad Pro anyar regane $ 699 kanggo didandani tanpa AppleCare +

IPad Pro 2021 sing ora duwe garansi 12,9 inci regane $ 699 kanggo didandani tanpa AppleCare +, saben sing dianyari Bagan Layanan lan Perbaikan iPad ditemokake dening MacRumors .
Iki $ 50 luwih saka ragad ndandani kanggo model sadurunge. Biaya ndandani wis mestine mundhak amarga generasi kaping lima Pro iPad 12.9 inci nduwe layar Liquid Retina XDR sing didukung mini-LED.
Ragad iki bakal ditrapake kanggo kerusakan ora disengaja sanajan piranti sampeyan kurang saka setaun panggunaan yen ora duwe AppleCare +. Yen ana masalah amarga ana kesalahan produksi, sampeyan bakal dijamin babar pisan garansi setaun.
Biaya durung diganti kanggo model 11-inch anyar sing njaga layar LCD Retina Cair lan biaya $ 499 kanggo didandani tanpa AppleCare‌ +. Ing AppleCare‌ +, biaya layanan yaiku $ 49 kanggo loro model kasebut. Apple mbayar $ 149 sajrone rong taun ‌AppleCare‌ +. Yen sampeyan entuk lengganan $ 7.99, bakal nutupi kabeh umure piranti.

Kamulyan liyane babagan teknologi mini-LED iPad Pro 12,9 inci


Teknologi mini-LED nyedhiyakake rincian liyane, rasio kontras sing luwih apik, lan warna sing luwih cerah, nanging ana sawetara trade-off sing ana gandhengane. Contone, nggawe iPad Pro anyar 12.9 inci luwih kenthel, tegese Magic Keyboard asli ora bakal pas lan sampeyan bisa uga kudu entuk sing anyar sing regane $ 349. Papan tulis mini-LED diwiwiti saka $ 1.099.
Layar Mini-LED uga luwih angel diprodhuksi tinimbang panel LCD lan samesthine bisa nyebabake kekurangan pasokan. Prakiraan pangiriman kanggo model 12,9 inci wis minger menyang Juli. Varian 11-inci kasebut bakal wiwit dikirim saka 21 Mei . Pesenan pra dibukak tanggal 30 April.
Tablet anyar didhukung dening chip M1 lan uga ana ing model 5G. Swarane kaya salah siji saka tablet paling apik taun 2021. Apple yaiku antisipasi dikarepake dhuwur kanggo iPad paling anyar.