Pamilik OnePlus 6T ing Verizon ora entuk teks, nanging ana solusi

OnePlus 6T mlebu pasar AS kanthi rame lan ditawakake salah sawijining operator papat gedhe, T-Mobile, kanggo pertama kaline ing sejarah OnePlus. Sampeyan ora mung operator sing bisa nggunakake telpon, nanging 6T uga bisa digunakake karo Verizon, nanging sawetara sing nyoba nyoba ngalami masalah karo SMS piranti, kaya sing dilaporake SlashGear .
Luwih khusus, sawetara pangguna ora nampa teks, nalika ngirim karya kanthi apik. Untunge, alasane gampang lan gampang diatasi. Nalika OnePlus 6T ndhukung band LTE Verizon sing ngurus paling akeh data lan swara operator, telpon ora ndhukung jaringan CDMA kaya sing digunakake Verizon lan Sprint. Lan jaringan CDMA yaiku SMS sing digunakake kanthi standar, mula pangguna ngalami masalah iki.
Dadi, yen sampeyan lagi ing prau kasebut, kepiye carane ndandani? Paling apik sampeyan nelpon dhukungan Verizon lan ujar manawa sampeyan pengin telpon dadi 'piranti kurang CDMA'. Nanging, kanggo sawetara pangguna, ora gampang. Ternyata, ana kasus nalika perwakilan dhukungan ora ndeleng pilihan kanggo nindakake, sing ndadekake kabeh proses luwih rame. Nanging, ana uga sing ndandani! Sampeyan bisa njaluk supaya nyelarasake jaringan lan sistem tagihan, sing kudu mbantu sistem ngenali telpon minangka OnePlus 6T lan ngidini fitur sing kurang saka CDMA bisa diaktifake.
Sawetara pangguna cukup beruntung bisa ngatasi masalah kasebut kanthi mbukak aplikasi My Verizon, banjur Piranti Kula, Aktifake utawa Ngalih Piranti lan pungkasane Aktifake Ing Saluran sing Ana saiki lan terusake instruksi sing diwenehake.
Pelanggan Verizon kanthi rencana data tanpa wates mbah kakung alangan tambahan. Dheweke dikandhani manawa rencana warisan ora ndhukung fitur sing kurang saka CDMA lan diajak milih salah sawijining rencana Verizon sing saiki. Pangguna Reddit sing ora pengin menehi rencana nemu solusine . Iki kalebu wakil dhukungan teknologi Verizon sing ngilangi olahpesen teks saka rencana kasebut, banjur tambah maneh lan goleki fitur kurang CDMA sing bakal kasedhiya kanggo diaktifake.
Aja kuwatir ilang teks penting, yen piranti kurang CDMA, sampeyan bakal nampa kabeh pesen sing macet nganti saiki.
Apa sampeyan pemilik OnePlus 6T sing bangga kudu mbukak sawetara prekara kasebut kanggo miwiti nampa pesen? Nuduhake pengalaman sampeyan karo komentar!