Alat Manajemen Tes Sumber Terbuka

Alat open source lan Alat Manajemen Uji Gratis. Ing kene kita milih alat manajemen tes sumber terbuka paling apik. Dheweke gratis kanggo ndownload lan digunakake ing proyek sampeyan.

Alat Manajemen Tes penting banget kanggo tim uji coba. Tim tes nggunakake alat kasebut kanggo mbantu njupuk syarat, ngrancang kasus uji, kasus uji peta nganti sarat, laporan eksekusi tes lan liya-liyane. Perusahaan bisa nggunakake salah siji kanggo macem-macem alat kanggo piranti kasebut, sing regane regane larang banget. Saran kula yaiku milih alat sing bisa nyukupi kabutuhan sampeyan saiki lan cedhak.



Alat Manajemen Tes Sumber Terbuka

Ing ngisor iki minangka dhaptar alat manajemen tes sumber gratis lan mbukak sing bisa migunani.


Klaros-Ngatur Manajemen

Klaros-Testmanagement nampilake komponen kanggo ngrencanakake, nglakokake lan ngevaluasi tes lan ndhukung jangkoan kebutuhan uga metodologi pangembangan tangkas kaya Scrum utawa Kanban.

Antarmuka kanggo nerbitake sistem pelacakan, alat uji coba otomatis lan server integrasi terus-terusan ngidini integrasi rapi ing lingkungan pangembangan sampeyan.


Kapabilitas pelaporan internal ndhukung nggawe laporan individu kanggo evaluasi lengkap babagan asil tes.



Unduh Klaros-Testmanagement

Testopia

Ekstensi manajemen kasus uji coba piranti lunak kanggo Bugzilla. Iki dirancang kanggo dadi alat umum kanggo nglacak kasus uji coba, saengga organisasi uji coba nggabungake pelaporan bug karo asil uji coba kasus uji coba. Sanajan wis dirancang kanthi ngelingi pangujian piranti lunak, bisa digunakake kanggo nglacak tes kanthi meh kabeh proses proses rekayasa.

Download Testopia


qaManager

qaManager minangka aplikasi basis web independen platform kanggo ngatur Proyek QA kanthi Efektif kanthi instalasi sing gampang banget. qaManager nduwe pelacakan Proyek, Manajemen Sumber Daya, Manajemen TC, Perpustakaan Online, Tandha lan liya-liyane. Didhukung dening OpenXava.

Download qaManager

Bisa

Aplikasi Radi-testdir minangka alat Manajemen tes bobot entheng. Radi ndhukung fitur direktori tes kaya ngonfigurasi rencana tes, nganyari (nggawe / nyunting) asil tes kanggo gambar tes / build, Serep, Manajemen Pangguna.

Download Radi


RTH

Alat adhedhasar web sing dirancang kanggo ngatur persyaratan, tes, asil tes, lan cacat sajrone siklus aplikasi. Alat kasebut nyedhiyakake pendekatan terstruktur kanggo uji coba piranti lunak lan nambah visibilitas proses tes kanthi nggawe gudang umum kanggo kabeh aset tes kalebu persyaratan, kasus tes, rencana tes, lan asil tes.

Download RTH

TCW

Test Case Web (TCW) minangka sistem TCM online sing dibangun nganggo PHP lan back-end SQL. Iki nyedhiyakake sarana sing efisien kanggo nglaporake kasus uji coba ing generasi, organisasi, lan eksekusi ing antarane proyek lan dening sawetara panguji lan versi. Nyedhiyakake macem-macem tampilan langsung saka test suite kanggo panentu status sing gampang lan navigasi suite tes. TCW uga nyedhiyakake kemampuan nglaporake dhasar lan kontrol akses saben proyek.

Download TCW


TestLink

Manajemen basis web lan sistem eksekusi tes sing ngidini tim QA nggawe, ngatur, nglakokake lan nglacak kasus uji coba lan ngatur dadi rencana tes.

Download Testlink

XQual Studio (XStudio)

Gratis 100% grafis lan modular ing aplikasi manajemen tes desain sing nangani siklus urip lengkap proyek QA / pengujian saka pungkasan nganti pungkasan: pangguna, persyaratan, spesifikasi, proyek pangembangan (berorientasi scrum), SUT, tes, rencana tes, laporan tes, lan kampanye tes.

Download XQual


Mangga komentar ing ngisor iki babagan pikirane / pengalaman sampeyan babagan alat manajemen tes open source sing dicantumake ing ndhuwur lan / utawa yen sampeyan ngerti alat liyane sing kudu ditambahake.