Gangguan nyebabake kabeh papat operator utama A.S.

Kabeh papat operator utama A.S. ngalami masalah awan iki. Miturut DownDetector.com , Pelanggan T-Mobile, Verizon, Sprint lan AT&T nglaporake masalah. Jumlah keluhan saka pelanggan T-Mobile mundhak saka 47 dadi 5.731 ing menit. 59% nglaporake masalah ing telpon, 33% ora bisa ngakses internet seluler lan 7% ujar manawa ora bisa nyambung menyang jaringan operator. Masalah kasebut diwiwiti jam 5:22 sore EDT lan mengaruhi para pelanggan ing Houston, Chicago, Dallas, Los Angeles, Miami, Brooklyn, Minneapolis, Philadelphia, Denver, lan Seattle. Juru bicara T-Mobile ujar manawa dheweke wis 'melu insinyur lan ngupayakake resolusi.'
UPDATE:Kita wis nampa pratelan saka CEO T-Mobile John Legere:'Sawetara pelanggan ngalami masalah panggilan intermiten ing jaringan kita. Matur suwun amarga wis sabar ... (Kepala Petugas Teknis T-Mobile) NevilleRay lan tim kerja kanggo ngrampungake masalah ASAP lan wis wiwit ndeleng tandha-tandha pemulihan. '
UPDATE 2:Katon kaya perkara sing wis normal maneh amarga jumlah keluhan saka pelanggan wis mudhun banget. CTO Ne-Ray T-Mobile ujar,'Nganyari: Masalah telpon wis dirampungake lan layanan wis normal maneh. Nyuwun ngapuro kanggo wong-wong sing kena gangguan iki. '
Wiwit 18:14 EDT, pelanggan Verizon ngalami masalah. 45% ujar manawa dheweke ora duwe konektivitas internet, dene 37% ora bisa nggunakake telpon. Pambrontakan Verizon nyebabake keluhan saka Washington, Fort Smith, Brooklyn, New York City, Philadelphia, Dallas, Jonesboro, Denver, El Paso, lan Columbia. Wiwit jam 5:50 sore EDT, pelanggan Sprint ing Chicago, Houston, Atlanta, Washington, Philadelphia, Orlando, Los Angeles, Dallas, Charlotte, lan Kota Kansas lagi ngatasi masalah pemadaman. 57% ngeluh babagan telpon, 37% ora bisa nggunakake internet seluler lan 5% ngalami pemadaman total.
Gangguan nyebabake kabeh papat operator utama A.S. - Gagal nyebabake kabeh papat operator utama A.S.Gangguan nyebabake kabeh papat operator utama A.S.
Pelanggan AT&T ing Houston, Dallas, Chicago, Corpus Christi, Atlanta, Los Angeles, Charlotte, Victoria, Wood Dale, lan Owensboro nglaporake ana masalah karo jaringan operator nirkabel & apos; Pemadaman diwiwiti tanggal 6:40 sore EDT lan 66% keluhan kasebut amarga internet seluler ora aktif; 20% ora bisa nelpon lan 12% ora bisa nyambung menyang jaringan AT&T.
T-Mobile ujar manawa para insinyur dheweke ngupayakake ngatasi masalah kasebut - Outages nyebabake kabeh papat operator utama A.S.T-Mobile ujar manawa para insinyur kerja kanggo ngatasi masalah kasebut
Uga kena pengaruh gangguan ing wayah sore iki yaiku Metro operator prabayar dening T-Mobile, sing ora nggumunake amarga nggunakake jaringan T-Mobile & apos; Lan pangguna Instagram uga duwe masalah dina ngakses newsfeed lan crita. Sawetara ora bisa log-in menyang app.
Iki crita sing lagi berkembang, mula tetep mriksa apa nganyari. Yen sampeyan bisa.