Pangguna Pixel 4 ngalami layar kerlip sawise nganyari Android 11 beta paling anyar

Awal minggu iki Google ngeculake Android 11 beta 2. Sanajan iki minangka bagean saka program beta publik Android, kita ngelingake sampeyan supaya ora nginstal piranti lunak beta ing driver saben dina amarga ana kemungkinan kewan omo. Salah sijine prekara nginstal Pixel 2 sing luwih anyar lan ngempalake bledug sing luwih anyar ing laci, apike liyane duwe Pixel 2 utawa sing luwih anyar sing sampeyan gandhengane supaya bisa tetep berhubungan karo kulawarga, bos utawa klien sampeyan.

Ing ngisor iki conto sing apik kanggo kedadeyan apa wae. Sawetara pamilik Pixel 4 ngeluh ing Reddit babagan bug sing nyebabake layar kerlip ing ponsel bisa kedhep. Kaping pisanan, kita kudu negesake manawa pembaruan ngilangi fitur sing ngidini pangguna Pixel 4 meksa laju refresh 90Hz tetep aktif sanajan ing aplikasi sing biasane tarif bakal mudhun maneh dadi 60Hz kanthi otomatis. Lan pangowahan tarif refresh sing disalahake pangguna amarga kedhep layar. Siji pangguna ujar, 'Ing WhatsApp, bonker lan saklar antara 60Hz lan 90Hz kabeh wektu, nyebabake kedhep banget. Siji Redditor kanthi gagang TinyBirdperson nulis, 'Ya, kayane bisa nyelehake layar nganti 60hz yen ora diganti sawetara pigura, lan saben ganti nganti 90hz. Nalika aku nulis iki, layar kedhep saben-saben kursor katon utawa ilang. Muga-muga, dheweke bakal nambah pilihan kanggo mateni iki. '
Sawetara pangguna Pixel 4 sing nginstal Android 11 beta paling anyar lagi nandhang layar kerlip sing ana gandhengane karo tampilan layar 90Hz Gamelan - Pangguna Pixel 4 ngalami layar kerlip sawise nganyari Android 11 beta paling anyarSawetara pangguna Pixel 4 sing nginstal Android 11 beta paling anyar lagi nandhang layar kerlip sing ana gandhengane karo tampilan layar 90Hz Gamelan
Ana solusi akal sehat, nanging pangguna Pixel 4 lan Pixel 4 XL ora bakal seneng. Kanthi mateni pilihan 'Tampilan Gamelan', kedhep kudu ilang saka layar. Nanging tegese ngilangi tingkat refresh 90Hz lan bali menyang tarif 60Hz sekolah lawas ing kabeh wektu. Ing tingkat sadurunge, layar refresh 90 kaping saben detik nalika kacepetan pungkasan, nganyari 60 kaping saben detik. Tarif nyegerake luwih cepet ngirim gulung lancar lan animasi game seluler sing luwih apik.
Seri Pixel 4 nampilake fitur 'Tampilan sing lancar' sing ngidini tingkat refresh luwih cepet bisa diaktifake kajaba tarif refresh sing luwih dhuwur ora penting kanggo pengalaman pangguna. Iki rampung kanggo nylametake umur batere sing, kaya sing dingerteni pangguna Pixel 4, kanthi premi. Mbok Google bakal enggal ngrampungake masalah iki kanthi nganyari piranti lunak mbesuk.