Tanggal rilis, rega, fitur lan warta Pixel 5

Google Pixel 5 wis diumumake, lan sanajan ana bocor lan desas-desus sing meh ora nyenengake, nanging kapal penggedhe anyar Google saiki wis siyap kanggo kita. Apamaneh, Google kudu nuduhake sing apik!

Kaya sing sampeyan ngerti, Pixel 4 lan 4 XL minangka loro kapal penggedhe sing paling dikritik ing taun 2019, lan ora suwe sawise diluncurake, telpon loro kasebut diskon banget, ora kalah amarga kabeh pers sing salah ing rong piranti kasebut . Umume wong kecewa karo ukuran batere cilik ing Pixel 4, nanging fitur utama liyane uga ilang.
Uga priksa:
  • TelponArena Pixel 5 Review

Langsung menyang bagean:
Rega Google Pixel 5 : Google Pixel 5 Tanggal rilis : Spesifikasi Google Pixel 5
Desain lan Tampilan Google Pixel 5 : Kamera Google Pixel 5 : Google Pixel 5 5G lan prosesor anyar
Batere Google Pixel 5 : Google Pixel 5 ical yaiku radar

Rega Google Pixel 5


Google Pixel 5 diwiwiti kanthi rega wiwitan $ 699. Sayange taun iki, kita ora entuk Pixel 5 XL sing luwih gedhe, nanging Google uga ngumumake piranti 5G sing ramah anggaran, yaiku Google Pixel 4a 5G.
Sampeyan saiki bisa tuku Pixel 5 kanthi diskon sing apik saka Best Buy:
Google Pixel 5 Rega dideleng Tuku ing Amazon $ 69999 Tuku ing BestBuy Deleng kabeh tawaran paling apik ing Pixel 5 saiki

Waca liyane:




Google Pixel 5 Tanggal rilis


Pixel 5 dirilis tanggal 15 Oktober 2020.


Google Pixel 5 spek


Spesifikasi Google Pixel 5 ing ngisor iki katon apik banget kanggo regane:
  • Chip Snapdragon 765G (ora cukup prosesor 8xx unggulan, nanging isih cepet lan bisa)
  • Kamera utama 12.2MP
  • Dhukungan 5G
  • Tampilan OLED 6.-inch
  • RAM 8GB lan panyimpenan internal 128GB kanggo model dhasar
  • Batere 4.000mAh

Layar Pixel 5 6-inch dilengkapi laju refresh tampilan 90Hz kanthi cepet, dene sistem kamera bakal nggunakake kamera utama 12.2MP kanthi lensa amba 0,5x, lan sel 4,080mAh ndhukung nirkabel 15W lan 5W kuwalikan nirkabel. Kabeh spesifikasi kanggo Google Pixel 5
Uga maca:

Desain lan Tampilan Google Pixel 5


Pixel 5 nampilake desain modern kanthi tampilan OLED 6,0 inci, kanthi kandang aluminium 100% yang didaur ulang kanggo omah mburi lan bingkai aluminium. Kanggo nglindhungi saka bledug lan banyu, Pixel 5 dilengkapi rating IP68.

Google uga nggawe dagu smartphone dadi luwih cilik supaya tampilan diubengi karo bezel sing cukup lancip kanggo pengalaman sing nyenyet.
Ing sisih mburi logam, kita bisa nemokake sistem kamera dual-kamera, sing nyedhiyakake loro kamera Pixel 5.
Sanajan Pixel 5 duwe aluminium bali supaya rasane kuwat lan kuwat, isih ndhukung pangisian daya nirkabel. Google duwe solusi sing menarik kanggo dilema iki (aluminium ora ngidini sinyal pangisi daya nirkabel bisa dilewati): ana potongan ing mburi logam Pixel 5 sing ditutupi bahan bioresin tipis lan ngidini ngisi daya nirkabel.
Kanggo warna, Google maneh nyoba kesederhanaan kanthi sentuhan adhem ing skema penamaan. Pixel 5 kasedhiya rong warna sing kasedhiya: Cukup Ireng lan Sorta Sage. Sanajan sing paling disenengi sampeyan bakal gumantung karo gaya sampeyan dhewe, sampeyan bisa mriksa babagan iki pandhuan warna Pixel 5 sing cocog karo sampeyan .


Google Pixel 5 Kamera

Pelajaran sejarah cepet ing kamera Google Pixel

Ing rilis telpon, Google minangka perusahaan aneh iki sing ujar siji perkara taun iki lan beda ing taun ngarep.
Ing 2016, dheweke memuji jack headphone lan nggunakake jab ing Apple amarga ora duwe iPhone, banjur, setaun mengko, ing 2017 iki mateni ing seri Pixel 2 lan mbusak video promo kasebut wiwit taun kepungkur.

Ing 2017, Google ngguyu maneh karo Apple lan ujar manawa 'ora perlu' kamera sekunder ing Pixel, mula, ing taun 2019, apa sing sampeyan ngerti, Pixel 4 diluncurake nganggo kamera sekunder lan telephoto kaya iPhone digunakake pirang-pirang taun.
Maju nganti taun 2019, lan Google ujar manawa rumangsa ora perlu lensa sudhut amba ing seri Pixel 4. Sampeyan ngerti apa tegese iki, bener? Sepisan aku ngapusi, isin kowe, ngapusi aku kaping pindho, isin ... lan saiki kita luwih ngerti: Google Pixel 5 mesthine bakal duwe lensa sudhut amba. Lan sejatine, muga-muga kamera kasebut minangka salah sawijining fitur favorit ing ponsel utama liyane.
Pixel 5 dilengkapi sistem dual-camera, sensor utama 12.2MP lan sensor ultra-sudhut 16MP. Kaya sing diarepake, Google pancen apik banget kanthi piranti lunak pangolah gambar lan Pixel 5 mesthi dadi pilihan kanggo dipikirake yen sampeyan pengin tuku telpon nganggo kamera sing mampu banget. Kita Review piksel 5 ngemot akeh conto kamera saka piranti supaya sampeyan priksa.
Sampel kamera Google Pixel 5, kanggo conto liyane, priksa review Pixel 5 sing ana ing ndhuwurSampel kamera Google Pixel 5, kanggo conto liyane, priksa review Pixel 5 sing ana ing ndhuwur


Pixel 5 nggawa 5G lan prosesor anyar


Ing taun iki, Google mutusake ngluncurake prosesor Snapdragon 865 lan milih kanggo Snapdragon 765G sing regane murah lan isih bisa. Langkah iki bakal ngidini rega telpon ing rega sing luwih terjangkau. Kanthi rega kasebut, Pixel pancen bakal tampil karo kamera lan duwe kesempatan luwih apik kanggo saingan tinimbang nalika sampeyan ngetrapake kisaran rega $ 1000 + sing kompetitif. Snapdragon 765G uga chip sing bisa konektivitas 5G, dadi sampeyan ora bakal menangake kacepetan sambungan kanthi cara sing signifikan.
Ing babagan kinerja, Snapdragon 765G mesthi luwih alon tinimbang 865, kanthi skor Geekbench nuduhake prabédan sing cukup antara 30% lan nganti 50%.
Senadyan mangkono, Snapdragon 765G sing mampu nawakake keseimbangan antara rega lan kinerja lan uga ndhukung 5G, sing dadi pilihan populer ing antarane vendor smartphone.

Batere Google Pixel 5


Nalika kinerja ing Pixel 5 bisa uga entuk, chip anyar bisa uga luwih irit.
Ing pungkasan taun 2019, industri kasebut wiwit pindhah menyang telpon sing luwih gedhe kanthi batere sing luwih gedhe, minangka tren sing diarepake para pengulas lan pangguna. Google nglirwakake tren kasebut ing seri Pixel 4 lan mbayar rega nalika telpon lagi umure batere (utamane Pixel 4 sing luwih cilik).
Google bakal entuk bathi saka Snapdragon 765G sing luwih hemat energi lan sel batere 4,080mAh sing luwih gedhe.
Kajaba iku, Pixel 5 nyedhiyakake dhukungan daya cepet 15W lan ngisi daya nirkabel kuwalik 5W.

Ora ana gimik radar ing Google Pixel 5


Pirang-pirang taun, Google nggarap ide radar sing sensitif super rahasia sing diarani Project Soli, lan ing taun 2019, teknologi super canggih kasebut teka ing telpon asli, Pixel 4. Lan lengkap lan ngucapake omong kosong, kaya ide-ide sing paling umum ing jaman biyen.
Teknologi 'Motion Sense' anyar sing mesthine bakal ngowahi cara ngarahake telpon saka nggunakake swipe lan tap kanggo mung gerakan, ternyata wis dadi gimik liyane sing ngidini sampeyan gesek ing ndhuwur telpon supaya bisa mbukak lagu sabanjure lan yaiku babagan fungsi. Pancen boroske papan!
Lan pancen pancen butuh akeh papan. Sanajan umume smartphone modern duwe desain apik kanthi bezel minimalis, Pixel 4 nduwe bezel gigantic ing ndhuwur kanggo kabeh teknologi gimik kasebut. Google kayane sadar yen ide kasebut pancen durung masuk akal lan dicopot ing Pixel 5 kanggo nawakake desain modern.