IPhone ungu saiki wis siyap!

Siji kejutan gedhe nalika Apel ' Spring Dimuat ”Acara yaiku pengumuman warna anyar kanggo iPhone 12 lan iPhone 12 mini. Kita wis padha ngarepake kasus anyar kanthi warna anyar , manawa, nanging iPhone ungu minangka rahasia sing dijaga.

iPhone 12 mini

- pre-order diwiwiti 5 AM PDT

$ 699Tuku ing Apple

iPhone 12

- pre-order diwiwiti 5 AM PDT

$ 799Tuku ing Apple
Kayane kenal? Cetha banget karo warna ungu sing kasedhiya ing iPhone 11 - lan pancen apik banget.


Apa iPhone ungu 12 luwih larang?


Ora - ora ana sing istimewa babagan iPhone 12 ungu anyar (ora kaya Jet Black iPhone 7 wiwit jaman biyen). Mung gabung karo daptar acara pungkasan, nanging sampeyan regane luwih murah tinimbang iPhone 12 utawa iPhone 12 liyane, ing level panyimpenan.
Sampeyan bisa ndhaptar iPhone 12 utawa iPhone 12 mini ungu wiwit dina iki, 5 AM PDT. Pengiriman bakal diwiwiti tanggal 30 April. Lima warna liyane, mesthine isih kasedhiya - saka Apple Store utawa pengecer favorit sampeyan.
Uga kasedhiya macem-macem kasus anyar - kulit lan silikon, lan sampeyan bisa uga njupuk kain wungu.

cilik silikon iPhone 12

$ 49Tuku ing Apple

cilik kulit iPhone 12

$ 59Tuku ing Apple

cilik silikon mini iPhone 12

$ 49Tuku ing Apple

cilik kulit mini iPhone 12

$ 59Tuku ing Apple


Aksesoris lan kasus kanggo iPhone 12


Elinga nyekel aksesoris kanggo iPhone 12 ungu anyar:

Sayange, Apple ora ngenalake warna anyar kanggo garis iPhone 12 Pro - iki isih abu-abu, perak, lan emas. Cocog karo moniker 'Pro' lan pemahaman sing disengaja manawa iPhone Pro kanggo & apos; kerja serius ', dene sing non-Pro kabeh nyenengake lan dolanan. Isih, kalebu jinis kekecewaan sing model sing luwih larang regane ora nyenengake.
Mini iPhone 12 lan iPhone 12 isih ana warna ireng, putih, ijo, lan (Produk) Abang - ora ana sing dipotong kanggo menehi warna warna anyar.