Titik bocor mini 6 Sketchy iPad menyang ID Tutul ing layar, kamera bolongan doyo

Diduga nggawe basis CAD saka iPad mini 6
David Kowalski wis bocor sawetara piranti sajrone rolas wulan kepungkur kalebu Google Pixel 5, Galaxy Note 20, lan iPhone 12 Pro. Paling anyar, dheweke nuduhake nggawe iPad Pro (2021) , lan saiki dheweke bali dadi mitraPigtoukanggo nuduhake miturut omongane uwong gambar iPad mini 6.
Elemen tartamtu saka bocor iki katon angel banget, mula priksa manawa nggawe rendering adhedhasar CAD kasebut kanthi uyah.


IPad mini 6 bisa uga nawakake kamera bolongan


Mini iPad generasi nomer enem bakal ngenalake tampilan 9,1 inci sing luwih gedhe nalika tetep meh kabeh dimensi kaya sadurunge. Cetha, kekandelan wis nambah 0,15mm nanging dhuwur lan jembaré tetep ora owah.
Mupangatake iki yaiku bezel tipis sing saiki lenggah ing layar. Ming-Chi Kuo diwenehi 9-inch iPad mini 6 kanthi desain kabeh layar Mei kepungkur, dadi piranti sing digambar ing ndhuwur lan ngisor iki selaras karo prediksi kasebut.
Nanging samubarang bakal narik kawigaten (lan luwih dipercaya) nalika ndeleng panel kasebut. Beda karo iPad kabeh layar liyane, mini iPad gen sabanjure diduga ngenalake teknologi pukulan.
Tuduhan adhedhasar CAD saka iPad mini 6 - Sketchy iPad mini 6 nuduhake bocor menyang ID Tutul ing layar, kamera bolonganTuduhan nggawe CAD adhedhasar iPad mini 6 Wis digunakake kanggo kamera selfie sing ana ing sadhuwure tampilan, sing minangka kasus panggunaan sing paling jelas. Nanging Apel durung nate nggunakake iki sadurunge lan komitmen kanggo bezel lan kedudukan minangka seragam.
Mesthi wae, bisa dadi wiwitan basa desain anyar kanggo perusahaan, saengga desaine bisa uga akurat.


Mini iPad sabanjure Apple bisa dadi sing pertama nganggo Touch ID ing layar


Bagean gambar sing paling ora dipercaya bisa ditemokake ing sisih ngisor layar. Khusus, tablet gen sabanjure digambarake kanthi potongan kanggo pemindai bekas driji Touch ID.
Ora jelas apa iki kanggo tujuan ilustrasi kanggo ngonfirmasi anané implementasi ID Tutul layar ngisor, kaya sing diarepake ing iPhone 12S ing pungkasan taun iki, utawa apa Apple diduga ngrancang potongan paling gedhe.
Nanging yen sing terakhir diarani, mula ora bisa uga, apamaneh kanggo Apple sing cenderung ngindhari desain sing ora konvensional, kabeh biaya luwih murah tinimbang sing gampang.
Apple-iPad-mini-6-3


Ngarepake mini iPad 6 teka ing paruh pertama taun 2021


Mini iPad 6 dijangka teka ing paruh pertama taun iki, bisa uga ana ing sawijining acara ing pungkasan Maret bebarengan karo garis iPad Pro (2021) lan iPhone SE generasi kaping telu, utawa ing WWDC 2021 ing wulan Juni.
Sampeyan kudu didukung karo A14 Bionic, sing saiki digunakake ing seri iPhone 12, lan kalebu port kilat lan jack headphone 3.5mm, sing kalorone bisa ditemokake ing iPad mini 5.
Paket eksternal tablet liyane kalebu awak aluminium kanthi kamera cilik ing sisih mburi, tombol daya ing sisih ndhuwur, lan tombol volume ing sisih kiwa pigura.
Apple miturut omongane uwong iPad mini 6 vs iPhone 12 Pro - Titik bocor iPad 6 6 Sketchy menyang ID Tutul ing layar, kamera bolonganApple miturut omongane uwong iPad mini 6 vs iPhone 12 Pro