Siswa entuk AirPods gratis kanthi tuku iPad Pro utawa iPad Air sajrone promo

Rasane kaya yen taun ajaran bubar ing sawetara negara lan wis Apel lagi ngelingake siswa yen wiwitan taun ajaran mbesuk wis cedhak. Raksasa teknologi kasebut ngumumake kesepakatan Back to School kanggo taun 2021 lan kalebu sepasang gratis AirPod kanthi tuku piranti iMac utawa iPad sing layak. Yen siswa pengin mbayar ekstra, dheweke bisa ngonversi AirPod gratis dadi AirPods Pro gratis kanthi Pembatalan Noise Aktif lan Mode Transparansi.
AirPods gratis kasedhiya kanthi tuku iPad Pro (2021) utawa iPad Air (2020). Kesepakatan kasebut uga ditawakake kanthi tuku iMac, Mac mini, Mac Pro, MacBook Pro lan MacBook Air kalebu model khusus sing ana ing urutan.

Apple iPad Pro 11-inch (2021)

11-inci iPad Pro (2021) lan AirPods gen liya

Hadiah$ 749Tuku ing Apple

Apple iPad Air (2020)

iPad Air (2020) lan AirPods

Hadiah$ 549Tuku ing AppleKanthi promosi kasebut, para siswa ngirit $ 159 kanggo nampa AirPod generasi kapindho kanthi kasus pengisian daya kabel. Ganti kasus pangisian daya kabel nganggo nirkabel regane $ 40, lan kanggo $ 90 siswa bisa nganyarke menyang AirPods Pro kanthi kasus pengisian daya nirkabel.
Apple ngluncurake promosi 2021 Back to School - Siswa entuk AirPod gratis kanthi tuku iPad Pro utawa iPad Air sajrone promoApple ngluncurake promosi 2021 Back to School Kajaba entuk bathi saka AirPods gratis utawa upgrade murah, Apple menehi diskon 5% -10% kanggo rega piranti sing wis dituku sing dituku. Contone, iPad Pro 11 inci (2021) kanthi rega pendhidhikan yaiku $ 749. Dadi nganti tanggal 27 September nalika promosi rampung, siswa bisa ngetung tablet bertenaga M1 lan AirPods gen nomer loro kanthi kasus pengisian daya kabel kanthi rega $ 749.
Saiki promo Back to School mung kasedhiya ing negara bagian, sanajan umume Apple kalebu pasar liyane, kayata Inggris, sawetara minggu sawise diluncurake A.S.