Dhukungan tuwuh kanggo jeneng Galaxy Note 7; apa Samsung pancen bakal nglumpati Note 6?

Pentinge merek kanggo dodolan smartphone ora bisa diremehake, lan bedane telpon sing bisa dilalekake lan sing dadi sing paling laris bisa dadi gampang kaya menehi identitas sing pancen bisa cocog karo masarakat sing tuku smartphone . Samsung ngerti bebener iki uga karo sapa wae (lan wis kakehan sampeyan krungu wong ngobrol babagan & ldquo; Galaxy & rdquo; telpon nalika lagi nuduhake handset Android umume?), Lan desas-desus anyar menehi saran manawa perusahaan kasebut njupuk pelajaran ati, nelpon phablet sabanjure Galaxy Note 7 ing upaya nggawe sinergi karo taun iki & apos; Galaxy S7 . Nalika Samsung durung negesake manawa bakal nglumpati Galaxy Note 6, swara saya akeh sing ngomong babagan kemungkinan taun iki & Note minangka Cathetan 7 - paling anyar ing media sosial Tiongkok.
Kita ngerti: gambar sing sampeyan tingali ing kene ora katonbabar pisanresmi, lan kita bakal condong banget ing arah sing dadi ejekan penggemar.
Nanging amarga ora bisa uga grafis sing digawe saka Samsung, ora ateges ora adhedhasar sawetara intel insider, lan sing bakal narik kawigaten sawetara penggemar kabar angin smartphone sing misuwur ing Kulon.
Teori kasebut ujar manawa Samsung wis bosen duwe nomer Galaxy Note ketinggalan setaun ing mburine Galaxy S, utamane amarga bisa nggawe kesan yen Galaxy Note adhedhasar teknologi lawas tinimbang S - nalika kasunyatane, kahanan kasebut cenderung dadi kosok baline.
Paling taun kepungkur Samsung ngluncurake peluncuran Galaxy Note saka woro-woro khas IFA menyang debut pertengahan Agustus ; saiki desas desus ngandhakake yen acara peluncuran taun iki bisa uga isih luwih awal, ing dina-dina pambuka wulan kasebut.
Yen pancen bener, kita curiga bisa uga durung suwe sadurunge ana bocor sing luwih meyakinkan wiwit mbantu kita nggawe sapisan persis apa sing bakal dibutuhake merek Galaxy Note 2016.


Taun kepungkur & Note 5 apos

Samsung-Galaxy-Note5-Review-TI sumber: Aku es Semesta (Weibo) liwat Steve Hemmerstoffer (Twitter)