(DEAL) Copot $ 50 saka Amazon Fire HD 10 kanthi fitur tanpa tangan Alexa

Kepiye sampeyan pengin tuku tablet 10 inci kanthi rega $ 99,99? Tablet Amazon Fire HD 10 dipotong $ 50, tegese model kanthi iklan panyimpenan lan layar kunci 32GB regane $ 99,99. Yaiku tabungan 33%. Yen sampeyan ora pengin nonton pariwara, regane bakal nganti $ 114.99, sing isih ana diskon $ 50 lan diskon 30%. Yen sampeyan butuh panyimpenan asli 64GB lan ora prelu nonton iklan layar kunci, tablet bisa dituku kanthi rega $ 139.99. Potongan rega $ 50 nggambarake tabungan 26%. Yen sampeyan sengit nonton pariwara, model iki $ 154.99 sawise diskon $ 50. Iki regane 24% saka rega biasa.
Tablet kasebut bisa dituku kanthi warna Ireng, Laut Biru lan Abang Punch. Kabeh duwe layar LCD 10,1 inci kanthi résolusi 1200 x 1900 (FHD). Ing hood yaiku chipset MediaTek sing dilengkapi CPU kotak-inti sing mlaku ing 1.5GHz. RAM 1GB ana ing njero mode Alexa bebas muter musik, mbukak aplikasi, ngaso video, nuduhake skor olahraga, entuk ramalan cuaca lan liya-liyane. Sampeyan mung kudu takon Alexa. Yen sampeyan duwe Amazon Echo Spot, Echo Show utawa aplikasi Alexa, sampeyan bisa nelpon, ngobrol video utawa pesen karo wong sing nggunakake asisten pribadi virtual lan Fire HD 10. Kamera 5MP nghiasi mburi papan kasebut.
Elinga yen tablet nggunakake versi garpu Android lan ora nawakake Google Play Store. Nanging, sampeyan bisa uga nemokake aplikasi sing dikarepake ing Amazon Appstore.
Yen sampeyan wis kasengsem karo Amazon Fire HD 10 kanthi diskon $ 50, klik ing sourcelink ing ngisor iki.
sumber: Amazon