Alat Otomatisasi Uji kanggo Aplikasi Tes ReactJS

Aku arep nyoba nyoba nyoba aplikasi ReactJS lan pengin ngerti apa alat sing paling apik sing ana ing pasar kanggo nindakake tes end-to-end? Sawise nindakake riset, aku nemokake manawa ana akeh alat sing kasedhiya kanggo nyoba aplikasi ReactJS nanging apa sing paling apik kanggo digunakake kanggo tes pungkasan?

Wangsulan:

Ora ana konsep 'alat paling apik' nalika nyoba otomatis. Kabeh gumantung karo konteks proyek sampeyan lan apa sing pengin sampeyan entuk saka alat kasebut.


Aku wis nyoba aplikasi Angular lan ReactJS lan mung digunakake Selenium WebDriver minangka alat otomasi tes kanggo nggawe tes end-to-end. Nanging, kayane ana akeh alat otomasi tes adhedhasar JS lan kerangka kerja kanggo nyoba aplikasi ReactJS. Piranti kasebut kayane misuwur banget ing antarane pangembang 'front-end' amarga adhedhasar pangembang basa sing wis dikenal, JavaScript.

Iki tegese ora mung panguji sing bisa nulis tes pungkasan-menyang-mburi otomatis, nanging pangembang uga bisa mbantu yen ora cukup wektu utawa sumber daya.


Ing ngisor iki minangka dhaptar alat lan kerangka otomatisasi tes kanggo nyoba aplikasi ReactJS:





Alat Otomatisasi Tes kanggo ReactJS

WebDriver.io

WebdriverIO minangka sarana uji coba sumber terbuka kanggo Simpul.js . Sampeyan bisa nulis tes selenium sing gampang banget nganggo Javascript ing framework tes BDD utawa TDD favorit sampeyan.

Nightwatch.js

Nightwatch.js iku gampang digunakake Simpul.js solusi uji coba End-to-End (E2E) adhedhasar aplikasi lan situs web adhedhasar browser. Nggunakake kuat W3C WebDriver API kanggo nindakake prentah lan negesake elemen DOM.

Ngipi elekJS

Nightmare minangka perpustakaan otomatisasi browser tingkat dhuwur saka Segmen .


Ing sangisore sampul, digunakake Elektron , sing padha karo PhantomJS nanging kira-kira kaping pindho luwih cepet lan luwih modern.

Niffy minangka alat sing beda-beda kanthi persepsi sing dibangun ing Nightmare. Mbantu sampeyan ndeteksi perubahan UI lan kewan omo ing kabeh rilis aplikasi web sampeyan.

Ngalamun minangka tambahan krom gratis sing digawe dening @ stevenmiller888 sing ngasilake script Nightmare kanggo sampeyan nalika browsing.

Yaiku

Jest digunakake dening Facebook kanggo nyoba kabeh kode JavaScript kalebu aplikasi React. Salah sawijining filosofi Jest yaiku nyedhiyakake pengalaman 'konfigurasi nol' terintegrasi. Kita ngerteni manawa para insinyur diwenehake karo alat sing siap digunakake, pungkasane bakal nulis tes liyane, sing bakal ngasilake basis kode sing luwih stabil lan sehat. Jest uga padha karo uji coba ing karyawan kanggo nggedhekake kinerja.


Mocha

Nalika Jest misuwur ing antarane pangembang Facebook kanggo nulis tes otomatis kanggo aplikasi ReactJS, sawetara masalah (alon-alon, moyoki bingung). Mocha wis dadi alternatif sing populer. Luwih angel banget nyiyapake nanging bisa uga dipikir. Aku ngarep-arep bakal dadi luwih populer ing mbesuk kajaba Jest ngatasi sawetara masalah utama kasebut. Waca Nguji Aplikasi Web React karo Mocha kanggo miwiti.

Protractor

Kanggo nyoba nampa, sampeyan bisa nganggep Protector. Utamane alat Angular sing dibangun ing ndhuwur Selenium lan kasedhiya karo API sing luwih apik. Untunge, bisa dikonfigurasi supaya bisa digunakake karo React. Cara sing apik babagan pendekatan iki yaiku supaya sampeyan bisa nyoba aplikasi kanthi macem-macem browser.

Enzim

Enzyme minangka sarana Uji JavaScript kanggo React sing luwih gampang negesake, manipulasi, lan ngliwati output React Components. Wiwitane dikembangake dening Airbnb, mula saya populer. Sampeyan bisa nggunakake kasebut karo pelari tes apa wae (mocha, melati,…) lan ana sing migunani enzim chai-enzim plugin

Enzim + Mocha kayane minangka kombinasi paling apik kanggo nyoba aplikasi web sing ditulis ing ReactJS. Cukup gampang kanggo sinau, sanajan kanggo wong anyar ReactJS lan Mocha bisa gampang ngrampungake alat kasebut kanthi cepet.