Nguji Situs Web E-commerce

Nguji Situs Web E-commerce mbutuhake ilmu babagan teknik tes web lan domain e-commerce.

Umume situs web E-commerce nuduhake tema lan struktur umum, kayata:

  • Kaca Ngarep
  • Kaca Hasil Panelusuran
  • Kaca Rincian Produk
  • Kaca Formulir Pesenan
  • Kaca Konfirmasi Pesenan
  • Kaca Formulir Login lan Kaca Akun

Mesthine, ana akeh kaca liyane ing situs web e-commerce sing khas, nanging lelungan pangguna utama yaiku kudu ndemek kaca ing ndhuwur lan ing endi tes situs web e-commerce kudu fokus: Perjalanan Checkout.


Kaca 'front-end' iki biasane komunikasi karo layanan web 'back-end', kayata Layanan Panelusuran Produk, Layanan Konten, Mesin Booking, Layanan Pembayaran, Layanan Akun, lan liya-liyane. Dadi penting nalika nyoba situs web e-commerce manawa kita nyoba layanan individu kanthi terisolasi uga integral karo kabeh sistem.

Aliran lelungan pangguna sing khas bakal diwiwiti ing homepage, utawa kaca landas produk, nggoleki produk, mriksa produk, nambah produk menyang kranjang blanja, ngisi rincian pesanan lan rincian pambayaran lan ngirim pesen kasebut.




Gagasan Nguji Situs Web E-commerce

Kita wis ngrembug tips lan pedoman kanggo nyoba aplikasi web lan cara tes umum lan teknik tes kanggo pangujian aplikasi web sing uga ditrapake kanggo nyoba situs web e-commerce.



Ing artikel iki, kita bakal mriksa sawetara kasus uji umum sing khusus kanggo nyoba situs web e-commerce. Gagasan sing ditampilake ing kene yaiku sawetara kasus tes tingkat umum umum sing ditrapake kanggo situs web e-commerce umume, lan sampeyan bisa nggunakake pandhuan iki kanggo miwiti nyoba situs web e-commerce.

Tes Kréta Blanja

Kranjang blanja minangka salah sawijining fitur utama situs web e-commerce lan dadi pusat uji coba situs web e-commerce. Nanging ngidini pelanggan milih lan nyimpen macem-macem barang ing kranjang lan tuku kabeh sekaligus.

Saiki, kranjang blanja wis dadi 'cerdas' ing pangertene yen dheweke ngelingi barang sing disimpen ing njero toko supaya sampeyan bisa nompo ing wektu mengko utawa malah saka piranti liyane.


Ing kasus paling umum, cookie digunakake kanggo nyimpen data kranjang utawa yen pangguna duwe akun aktif lan mlebu, id sesi bisa disimpen marang pangguna ing basis data. Apa wae, ana sawetara kasus uji coba sing kudu dadi bagian saka nyoba keranjang belanja.

Tambahake siji barang menyang kranjang - kranjang kasebut kudu dianyari karo item kanthi jeneng, gambar, lan rega sing bener.

Tambah jumlah barang saka kranjang - regane kudu dianyari kanggo nggambarake angka sing bener.

Tambahake item sing padha kaping pirang-pirang - kudune ana siji barang ing kranjang, nanging jumlahe kudu nggambarake jumlah tambahan lan rega total kudu nggambarake jumlah rega saben item.


Tambah macem-macem item kanthi macem-macem jinis - Kanggo saben item sing ditambahake, kita kudu ndeleng jeneng, gambar, lan rega sing cocog lan rega total kabeh item.

Copot sawetara barang saka kranjang - Kranjang kasebut kudu nganyari nuduhake item sing ana ing kranjang, rega total mesthine nggambarake jumlah anyar.

Copot kabeh barang saka kranjang - Saldo kranjang kudu nol, ora ana barang sing ditampilake ing kranjang.

Klik ing item ing kranjang - kita kudu bisa ndeleng informasi luwih lengkap babagan produk sing mung diklik minangka nyembul utawa pangalihan menyang kaca produk.


Tambahake barang menyang kranjang, tutup browser banjur bukak situs sing padha - saenipun, kranjang taksih nyepeng barang sampeyan. N.B iki utamane gumantung karo katrampilan kepiye pola kranjang kasebut.

Kupon - prelu mriksa manawa rega kreta diskon nalika ndhaptar kupon lan ora didiskon nalika ngetrapake kupon sing ora valid utawa kadaluwarsa.

Formulir Panelusuran, Ngurutake, Nyaring, Pagination

Formulir telusuran biasane ana ing pirang-pirang kaca kanggo ngidini pangguna nggoleki produk ing situs kasebut. Mula, penting yen fitur telusuran dites ing kaca sing ditrapake.

Kemungkinan kode kanggo modul telusuran digunakake maneh ing pirang-pirang kaca utawa template, utawa bisa uga bagean saka bagean header sing ditampilake ing kabeh situs. Yen kedadeyan kasebut, prilaku fitur telusuran kudu padha ing endi wae lan kabeh kasus tes ing kabeh kaca dadi sampah olahraga.


Nguji situs web e-commerce ora bakal nyenengake tanpa nyoba kaca kaya fitur sing paling akeh ing situs kasebut, Kaca Hasil Panelusuran.

Nalika nggoleki produk, kita bakal pangalihan menyang Kaca Hasil Panelusuran (SRP) kanthi kabeh item sing relevan sing digoleki. Ana akeh prekara sing kudu dipriksa lan akeh fitur sing bakal dites, nanging telung fitur sing paling penting lan relevan khusus kanggo SRP yaiku ngurutake, nyaring lan nggawe pagination.

Produk sing relevan - priksa manawa produk sing ditampilake ana gandhengane karo apa sing digoleki.

Informasi produk - produk kudu nampilake gambar, jeneng, rega lan uga rating pelanggan lan sawetara ulasan.

Jumlah produk per kaca - priksa manawa jumlah produk saben kaca cocog karo syarat kasebut.

Pagination - priksa manawa kabeh item ing kaca sabanjure beda karo kaca sadurunge, yaiku ora ana duplikat

Ngurutake - bisa uga ana papat nganti limang pilihan kanggo milih saka menu tarik-mudhun. Ngurutake biasane dipilih siji, yaiku sampeyan mung bisa ngurutake siji parameter.

Ngurutake lan Pagination - Yen ana produk ing pirang-pirang kaca nalika ngurutake miturut paramèter, urutan urutan kudu tetep nalika sampeyan paginasi, utawa luwih akeh produk sing dimuat (yen muatan Ajax)

Nyaring - ora kaya pilihan sortir, opsi filter multi-select, yaiku sampeyan bisa nyaring kanthi macem-macem paramèter. Apike sampeyan nemokake siji filter lan opsi multi-filter.

Nyaring lan Pagination - Maneh, iki penting, nalika kita nyaring ing sawijining kaca, saenane, nalika nggawe pager, filter kasebut bakal dikarepake.

Ngurutake lan Nyaring - kasus tes sing penting yaiku nyampur pilihan ngurutake lan nyaring, kayata. saring miturut rega banjur diurutake miturut rega dhuwur-kanggo-murah, utawa kanthi cara liyane. Nalika fitur individu bisa mlaku kanthi bener, yen dikombinasikake karo fitur liyane, fungsi siji utawa loro fitur bisa rusak, mula penting banget kanggo mriksa asil nalika nggabungake nyaring karo ngurutake.

Ngurutake, Nyaring, lan Pagination - iki mriksa yen aplikasi lan filter wis ditrapake, iku bakal tetep nalika kita mbukak utawa luwih akeh produk sing dimuat.

Gawe Akun lan Login

Sawetara situs web e-commerce ngidini sampeyan tuku item minangka tamu, yaiku tanpa prelu nggawe akun, banjur langkah opsional kanggo nggawe akun nalika ana pesenan.

Nalika akun digawe, pangguna bisa log in ing tataran apa wae sajrone lelungan tuku. Penting, kita nyoba kabeh variasi kasebut sajrone lelungan pangguna nalika nyoba situs web e-commerce.

Tuku barang dadi tamu - Yen situs ngidini, coba manawa sampeyan bisa tuku barang tanpa kudu nggawe akun.

Akun sing ana lan anyar - tuku barang nganggo akun sing wis ana lan akun sing mentas digawe.

Gawe akun lan log sadurunge tuku - iki kanggo nyoba manawa item sing sampeyan tuku ditambahake lan disambungake menyang akun sing bener. Kajaba iku, sampeyan ora kudu dijaluk log in maneh yen wis mlebu.

Pangalihan pangalihan - priksa prilaku fitur mlebu ing macem-macem kaca. Sawetara situs ngarahake pangguna bali menyang kaca sing padha nalika ngeklik link mlebu lan sawetara situs pangalihan pangguna menyang kaca akun. Iki kudu dites kanthi lengkap.

Sesi mlebu - nalika log in mriksa manawa sampeyan tetep log in nalika browsing produk. Kajaba iku, sampeyan kudu nyoba prilaku nalika pangguna ora suwe interaksi karo situs kasebut. Apa sesi bakal kadaluwarsa sawise sawetara wektu? Priksa manawa pangguna wis bener-bener metu sawise sesi rampung.

Login lan Logout - nalika sampeyan mlebu, log metu lan priksa manawa sampeyan wis metu lan ora bisa ngakses kaca akun apa wae.

Bayaran

Pembayaran minangka bagean penting kanggo nyoba situs web e-commerce. Sawise kabeh, iki sing ngidini pangguna tuku barang tanpa kudu nelpon nomer kanggo pesen.

Jinis pambayaran - Jinis pembayaran sing beda kudu dites, kayata. Kertu Kredit, Paypal, Transfer Bank, Cicilan, lsp

Panyimpenan Rincian Kertu - apa rincian kertu kredit pelanggan nyimpen situs? Yen mangkono, apa disimpen kanthi aman? Opo iku Patuh PCI ?

Tes Pas Tuku

Nalika pesen, ana akeh tumindak sing bisa ditindakake pangguna kanggo tuku. Tes fungsi fungsionalitas sawise tuku uga aspek penting kanggo nyoba situs web e-commerce. Iki bisa uga:

  • Batalake pesenan utawa ganti jumlah pesenan
  • Priksa maneh pesen lan sejarah item sing sampeyan tuku anyar
  • Pangowahan akun, kayata alamat tagihan, alamat pengiriman, tembung sandhi, informasi profil kayata jeneng, alamat email lan uga mbusak akun.

Ora diraguhi manawa nyoba situs web e-commerce iku tantangan lan mbutuhake katrampilan. Artikel iki mung minangka pucuk gunung kabeh kasus tes sing relevan sing bisa ditindakake nalika nyoba situs web e-commerce lan bisa digunakake minangka titik wiwitan.

Ana luwih akeh fungsi sing bakal dites minangka bagean saka nyoba situs web e-commerce kayata:

  • Karusel produk lan produk sing disaranake.
  • Tampilan informasi sing bener ing Kaca Detil Produk sing biasane isi abot.
  • Database produk - kepiye data diowahi sawise item dituku?
  • Sistem Gudang - kepiye manawa gudang utawa pihak katelu diwenehi notifikasi nalika ana pesanan?
  • Ngubungi pelanggan, email konfirmasi, isi email, pengembalian, keluhan, lsp.

Apa sing paling penting nalika nyoba situs web e-commerce, priksa manawa saben fitur wis ngetrapake sarat kanthi bener.