Acara Apple Watch 6 lan iPad Air 4 (nanging dudu iPhone 12 5G) September resmi, ing ngisor iki kepiye cara nonton


UPDATE:Acara Apple nggawa akeh pengumuman produk sing nyenengake. Priksa metu:
  • Apple Watch Series 6 lan Apple Watch SE resmi
  • Apple ngumumake iPad, iPad Air sing anyar lan apik
  • Langganan Apple One mbungkus layanan Apple ing sak paket
  • Apple ngumumake Fitness +, layanan anyar kanggo mbantu sampeyan tetep bugar

Bakal dadi klise kanggo ujar manawa taun 2020 minangka taun sing rada ora umum, utawa, malah dianggep sepele. Antarane krisis Covid-19, lockdowns lan disintegrasi rantai pasokan global, Apple bisa njaga endhas ing ndhuwur banyu, lan rega saham mundhak minangka bukti yen masarakat isih ngarep-arep prekara sing gedhe sadurunge monster lompatan setaun wis ilang.
Diwenehake, ing iPhone 5G 2020 bisa uga ditundha , lan anyar ora kurang saka enem utawa pitu Apel piranti ngumumake rilis pers sederhana utawa acara peluncuran online sing kurang penonton, nanging pungkasane kita miwiti proses, kaya Apple wis dirilis kaping pisanan ing seri woro-woro kanggo musim musim gugur.


Endi lan jam pira nonton acara april September 2020


Kaya biasane, Apple bakal streaming acara 15 September mung online ing YouTube jam 10 esuk Pasifik / 1pm Wétan, lan sampeyan bisa ndeleng Apple Watch Series 6 lan iPad Air 4 sing mbukak ing streamer YouTube Apple ing ndhuwur.
Streaming langsung YouTube ing acara Apple tanggal 15 September wis ngumumake sawetara metadata sing nuduhake apa sing bakal dibahas ing panggung, uga Apple Watch, iPad, AirPods, TV, lan uga Macs.


Apa sing bakal diarepake ing acara Apple September 15 2020?


Yen dhaptar piranti sing bakal diumumake ing acara Apple ing April 2020 ing ngisor iki katon amba, elinga yen buku acara kasebut ora kurang saka rong jam ing tanggalan kanggo ngrampungake kabeh:
  • Apple Watch Series 6
  • Apple iPad Air 4
  • Apple AirPods Studio lan / utawa AirPods 3 (bisa uga diumumake mengko wulan September)
  • Apple Silicon MacBook Pro 14-inch
  • AirTags (bisa uga diumumake mengko wulan September)
  • Apple iOS 14 rilis kanggo iPhone 6s lan luwih dhuwur
  • Apple nontonOS 7 ngeculake
  • Apple Salah paket langganan nganggo Apple Music, TV +, Arcade, News lan liya-liyane


Metadata sing menarik ing kaca video YouTube pra-acara kasebut #AppleEvent (Link: https://t.co/8TOYXfsh8z ) pic.twitter.com/wim1fGQtNh

- Guilherme Rambo (@_inside) 8 September 2020

Apple AirTag - Acara Apple Watch 6 lan iPad Air 4 (nanging dudu iPhone 12 5G) September resmi, ing ngisor iki kepiye cara nontonApple AirTagKapan Apple ngumumake Watch 6 lan iPad Air 4 2020?
  • 15 September, jam 10 esuk wektu Pasifik, saka Apple Park, sajrone acara sing diarani 'Time Flies'

Undhangan acara Apple iPad Air 4 lan Watch 6 2020 - Acara Apple Watch 6 lan iPad Air 4 (nanging dudu iPhone 12 5G) September resmi, ing ngisor iki kepiye cara nontonUndhangan acara Apple iPad Air 4 lan Watch 6 2020
Apple bakal nganakake acara sing ora bisa diluncurake kanthi nyata nanging kurang kanggo para pamirsa kanggo ngumumake panenane rikala tanggal 15 September, jam 10 esuk Pasifik.
Nalika masarakat ngarep-arep ora kurang saka papat model iPhone 12 anyar bakal diluncurake, Bloomberg & tips Mark Gurman ing apos; sing iki bakal dadi Apple Watch 6 lan iPad Air 4 acara woro-woro, uga sawetara unveilings piranti sing luwih cilik. Kasunyatan sing nyata yen acara kasebut diarani 'Time Flies' kudu dadi bukti liyane yen iki bakal dadi tablet lan peralatan sing bisa digunakake, dudu acara sing sentrisif ing iPhone.

Aku dikandhani Apple ora bakal ngumumake iPhone nganti Oktober. Iki kanggo iPad lan Apple Watch kanthi kemungkinan. https://t.co/pw1oVXVoaL

- Mark Gurman (@markgurman) 8 September 2020


Apamaneh, Apple ngarep-arep bisa nggawe sabanjure iOS 14 nganyari pejabat tanggal rilis nalika semana uga amarga dilaporake ora bakal ngenteni iPhone 12 mlebu supaya bisa diwiwiti nganyari iPhone 6s menyang iPhone 11 menyang iOS 14 .

Nganti ketemu dina 7 dina! #AppleEvent pic.twitter.com/zDXneII5di


- Greg Joswiak (@gregjoz) 8 September 2020