Kesepakatan Apple iPad (2020) Black Friday sing paling apik saiki wis mbukak kanggo kabeh

Ana akeh sing apik Transaksi Black Friday 2020 ing Best Buy, Walmart, Target, lan Amazon kanggo nyaring nalika siyap kanggo nedha bengi Thanksgiving khusus, nanging diwenehi (lan rada apes) dorongan popularitas sing ditampa tablet ing dhuwur pandemi virus corona ing taun iki, mesthine uga kudu dipikir kanthi cepet ing salah sawijining tawaran iPad.
Sanajan mayoritas paling dhuwur ing taun iki & apos; Transaksi Black Friday paling apik wis kasedhiya sadurunge dina sing gedhe, iPad Apple kaping 8 anyar sing regane tetep regane nalika sedulur lan sedulur utamane duwe diskon sing gedhe.
Nanging saiki wayahe ndeleng iPad 10.2 (2020) ditandhani saka $ 329.99 dadi $ 279.99 kanthi varian panyimpenan Wi-Fi 32GB mung level entri. Potongan rega $ 50 sing padha ditrapake kanggo model 32 gig sing ora dikunci sing dilengkapi konektivitas seluler, dene pelanggan Best Buy bisa entuk tabungan nganti 70 dolar nganti 128 unit 128GB kanthi prekara tanpa dhukungan 4G LTE.

Apple iPad (2020)

10,2 inci (Model Paling Anyar), Wi-Fi, 32GB

Diskon $ 50 (15%)$ 27999$ 32999 Tuku ing BestBuy

Apple iPad (2020)

10,2 inci (Model Paling Anyar), Wi-Fi, 128GB

Diskon $ 70 (16%)$ 35999$ 42999 Tuku ing BestBuy

Apple iPad (2020)

10,2-inci (Model Paling Anyar), Wi-Fi + Seluler, 32GB, Mbukak kunci


Diskon $ 50 (11%)$ 40999$ 45999 Tuku ing BestBuy

Apple iPad (2020)

10,2-inci (Model Paling Anyar), Wi-Fi + Seluler, 128GB, Mbukak kunci

Diskon $ 70 (13%)$ 48999$ 55999 Tuku ing BestBuy
Sing & apos;kabehpelanggan, eling, lan ora mung anggota My Best Buy, sing mbedakake kesepakatan anyar iki sing padha banget sing kedadeyan kurang saka rong minggu kepungkur , suwene suwene 48 jam. Sanajan ora ana tanggal kadaluwarsa sing kacathet ing wektu iki, kita bisa kanthi aman nganggep promosi bakal diwiwiti nganti tanggal 30 November, uga diarani Cyber ​​Monday 2020.
Ana kemungkinan sing apik kanggo Amazon kanggo cocog karo kemurahane lan uga apike nalika akhir minggu blanja liburan sing dawa iki, nanging bisa uga ora kudu ngandelake. Nanging, sampeyan kudu nggunakake diskon Best Buy sanalika bisa uga, amarga wis ndeleng pirang-pirang opsi warna sing aktif kanthi seluler wis didol kanthi online nalika nulis.
Secara komersial dirilis luwih saka rong wulan kepungkur, Apel iPad paling anyar & apos; biasa nduwe tampilan Retina sing apik kanthi resolusi 2160 x 1620 piksel lan bezel sing cukup tipis, uga prosesor A12 Bionic sing cukup kuat, umur batere sing apik, piranti lunak alus sutra, lan sensor sidik jari Touch ID sing dipasang ing ngarep
Lumrahe, iPad Air sing dirilis taun 2020 pancen luwih cepet lan luwih nyengsemake tinimbang adhine ing saben level, nanging jurang rega uga gedhe dina Jumuah Ireng iki.