Kesepakatan Apple iPad mini (2019) Cyber ​​Monday sing paling apik bisa uga wis ana ing kene

Kanthi Black Friday ing kaca spion, saiki wayahe ... terus mbuwang, amarga puluhan puluhan apik tenan Transaksi Senin Cyber ​​2020 katon wis debut kaping pisanan ing paling gedhe pengecer AS.
Contone, Buy Best, wis nyedhiyakake apa sing bakal dadi sing paling gedhe Promosi Dina Siber iPad kanthi diskon $ 100 sing kasedhiya kanggo tablet diminutif paling anyar ing Apple ing pirang-pirang versi panyimpenan lan opsi warna sing beda.
Sayange, konfigurasi mini iPad Wi-Fi 64GB (2019) level entri ora bakal kasedhiya pisan nalika nulis iki. Kanthi prekara sing padhang, saiki sampeyan bisa tuku model manggung sing ramah digital kanthi digital tanpa konektivitas seluler kanthi mung 30 dolar tinimbang rega biasa $ 399 varian mini iPad kaping lima paling murah sing ana ing kana.

Apple iPad mini (2019)

Wi-Fi, 256GB

Diskon $ 100 (18%)$ 44999$ 54999 Tuku ing BestBuy

Apple iPad mini (2019)

Wi-Fi + Cellular, 64GB

Diskon $ 100 (19%)$ 42999$ 52999 Tuku ing BestBuy
Ing $ 449,99 tinimbang $ 549,99, ora angel dibantah karo rasio kualitas / rega slate 7,9 inci sing dipasangake 256 gigs saka papan panyimpenan internal kanthi layak (dening Apel standar) memori 3 gigs. Mini iPad sing dirilis musim semi 2019 uga ngemot prosesor Apple A12 Bionic sing kuat banget nalika uga katon ing departemen urip batere.
Nanging piranti lunak alus lan tampilan Retina sing tajam bisa diarani rong poin jual utama ing kene, sanajan desaine wis ketinggalan jaman, kanthi bezel sing akeh banget sekitar layar 7,9 inci kanthi resolusi 2048 x 1536 piksel.
Diskon $ 100 sing padha uga ditrapake kanggo mini iPad 64GB sing aktif LTE, sing saiki luwih murah tinimbang sadhuwure Wi-Fi 256GB, regane $ 429,99. Mesthi wae, sampeyan bisa uga pengin cepet-cepet njupuk kauntungan saka kesepakatan sing durung pernah ana sadurunge, sing bisa kadaluwarsa sadurunge Cyber ​​Monday malah diwiwiti amarga panjaluk sing akeh.