Video musik iki direkam ing iPhone 11 Pro


UPDATE: Selena Gomez wis nerbitake video musik kapindho kanthi judhul 'Look At Her Now' sing ngrampungake kahanan cahya sing luwih tantangan. Katon uga wis difilmake kabeh ing iPhone 11 Pro. Crita asline diterusake ing ngisor iki.
###
Apple seneng nampilake kamera iPhone ing media sosial kanthi kabeh jinis foto lan video sing dikirim minangka bagean saka kampanye '#ShotOniPhone' sing misuwur, nanging minggu iki, raksasa Cupertino wis kerja sama karo Selena Gomez kanggo nduduhake khusus apa iPhone 11 Pro saged saka.
Sawise mandheg suwe saka musik, Selena Gomez bali bengi kanthi lagu anyar kanthi judul 'Lose You To Love Me.' Kaya kabeh single anyar sing hebat, lagune diiringi kanthi hebat video musik sing, ing kasus iki, ditembak kanthi ireng lan putih nggunakake iPhone 11 Pro dening direktur terkenal Sophie Muller.
Sampeyan ora bisa ngandhani videoe Gomez ora ditembak nganggo peralatan profesional nanging syuting kasebut bisa uga dudu tugas sing paling tantangan kanggo unggulan Apple paling anyar. Saben adegan nampilake kahanan cahya sing meh padha sing bisa disetel kanggo mesthekake iPhone 11 Pro ora perjuangan. Kajaba iku, kaya Apple sing negesake, 'piranti lunak lan perangkat keras profesional' ekstra digunakake sajrone syuting. Dene suntingan, kedadeyan ing komputer Mac.
Biyen, merek saingan uga wis kerja sama karo wajah sing misuwur kanggo nampilake kamera smartphone. Google nembak kabeh video musik kanggo John Legend ing Pixel 2 taun kepungkur, sanajan kondhisi sing nyatane luwih tantangan. Merek liyane kayata Huawei wis kerja sama karo fotografer terkenal, dene Apple dhewe njupuk kabeh episode Keluarga Modern ing iPhone 6 ing taun 2015.