Pamaca e-pembaca Kindle Paperwhite sing lawas nanging apik saiki mung murah

Maca buku e-book umume dianggep minangka gadget dhasar, amarga ora bisa nindakake tugas ing saindenging jagad lan tablet Android sing paling andhap lan murah bisa ditindakake kanthi gampang. Mesthi wae, Amazon wis bisa nyerang emas kanthi antrian produk Kindle sing akeh kalebu model sedheng, tengah, lan kelas menengah luwih saka sepuluh taun saiki.
Nalika raksasa e-commerce cenderung nganyarke paling ora siji kulawarga Kindle, Kindle Paperwhite, utawa Kindle Oasis meh saben taun, ora ateges para pamburu murah kudu nglirwakake versi lawas saka telung gadget kasebut nalika nggawe dhaptar blanja khusus acara kaya Dina Ibu & Apos , umpamane.
Iki amarga Amazon Kindle level entri paling anyar biasane diwiwiti saka $ 90, asring mudhun dadi $ 65 utawa luwih , nalika Kindle Paperwhite kelas menengah sing dirilis maneh ing 2012 saiki bisa dituku kanthi rega $ 20,99.

Kertas Putih Sedulur

E-Reader Generasi kaping 1, Cahaya Terbuka, Panyimpenan 2GB

$ 2099 Kadaluwarsa

Kertas Putih Sedulur

E-Reader Generasi kaping 2, 2013, Lampu Dibangun, Panyimpenan 2GB

$ 2999 Kadaluwarsa
Pancen, Paperwhite gen pertama ora nganggo desain silet, lancip, lan anti banyu Perangkat jenderal Kindle gen kaping sekawan 2018 & apos; , nanging mung luwih saka 20 dhuwit, sampeyan mesthi bakal ndeleng dhaptar fitur sing apik ing kene, kalebu kabeh saka lampu internal sing ngidini sampeyan maca e-book favorit ing peteng nganti batere sing nggawe pikiran umure nganti wolung minggu (!!!).
Kaya sing sampeyan bayangake, unit murah regane saiki sing didol saiki mung ing Woot didhukung karo garansi 90 dina, pengiriman (gratis kanggo anggota Perdana) ing kothak coklat sing menehi tandha 'bekas' sanajan e-tailer ndaftar kanthi teknis. kondhisi minangka & apos; dianyarake. '
Yen sampeyan cepet-cepet, sampeyan bisa milih kondhisi kanthi label 'bekas - apik' lan 'digunakake - apik banget', uga ing antarane Wi-Fi lan Wi-Fi + AT&T varian aktif seluler, kanthi rega wiwit $ 20,99 ing ndhuwur nganti $ 26,99.
Utawa, sampeyan bisa milih Amazon Kindle Paperwhite gen nomer loro sing luwih apik kanthi $ 29,99 ing kahanan label 'bekas - bisa ditampa', 'digunakake - apik', utawa 'digunakake - apik banget'. Kayane pilihan sing gampang banget, nanging ngetutake langkah konfigurasi panyimpenan 4GB, model 2GB sing 'apik' lan & apos; apik banget bisa uga bakal ilang saka stok sadurunge kesepakatan anyar sing matenitanggalwektu.
Sanajan adoh saka apa sing diarani upgrade utama, generasi 2013 iki nampilake tampilan e-paper kanthi apik, iluminasi LED, daya pangolahan, lan respon input tutul dibandhingake karo cikal bakal taun 2012. Pungkasane, pilihan sampeyan dhewe, nanging sampeyan uga bakal menehi hasil sing apik.