Aplikasi Android iki ngidini sampeyan ndeleng batere Apple AirPods, earbuds BeatsX

Nduwe piranti Android? Entuk AirPods?
Kanggo akeh wong, combo sing ora suci iki dudu sing umum kayata AirPods Apple lan Apos earbuds nirkabel sing ora gampang banget sing cocog karo kabeh telpon ing kana. Nanging kaya sing sampeyan ngarepake, AirPods Apple wis nyambung menyang piranti Android lan ora menehi level fungsi sing padha karo piranti iOS, lan salah sawijining fitur sing ilang yaiku level batere.
Sampeyan setuju yen iki minangka aspek saka earbuds nirkabel sing penting, lan berkat sumber daya pangembang sing ora ana enteke para pangembang sing apik, para pengguna Android sing nampilake AirPod saiki duwe alat gratis sing bakal nglaporake level batere headphone. Dijuluki AirBattery, app bakal nuduhake level batere rinci kanggo saben AirPod lan casing daya sing kapisah, nanging uga bisa digunakake karo BeatsX. Pangembang negesake manawa nganyari ing aplikasi mbesuk bakal entuk dhukungan kanggo Beats Studio 3 Wireless, Beats Solo 3 Wireless, lan Powerbeats 3 - luwih becik.

Mesthine, piranti lunak pihak katelu iki, sawetara watesan sing ana, yaiku kasunyatan manawa batere mung bakal dilaporake kanthi tambahan 10%, yaiku batere lengkap, 95%, 85%, 75%, lan liya-liyane, nanging iki masalah cilik. Umume, sing kudu ana kanggo pangguna AirPods ing Android.


Download AirBattery ing kene


Antarmuka AirBattery - Aplikasi Android iki ngidini sampeyan ndeleng batere isih ing Apple AirPods, BeatsX earbuds Antarmuka AirBattery - Aplikasi Android iki ngidini sampeyan ndeleng batere isih ing Apple AirPods, BeatsX earbuds Antarmuka AirBattery - Aplikasi Android iki ngidini sampeyan ndeleng batere isih ing Apple AirPods, BeatsX earbudsAntarmuka AirBattery