Iki bisa ditampilake Mode Potret iPhone 13 kanggo video

Apel nggawa mode potret menyang iPhone minangka rilis beta bali ing taun 2016 nganggo iPhone 7 Plus, sing kudu nggunakake loro sensor kamera kanggo entuk efek potret sing cukup meyakinkan nalika njupuk foto.
Mode potret kanggo foto terus saya apik. Ora suwe Pixel 2 dening Google bisa niru efek sing padha banget karo mung siji kamera, lan Apple lagi tekanan. Banjur, perusahaan sing berbasis Cupertino cocog karo kekuwatan Pixel & Apos iPhone XR lan mengko ing iPhone SE (2020) , sing uga bisa njupuk potret sing apik kanthi mung siji kamera.
Saiki, fokus pindhah menyang bagean liyane saka pengalaman kamera -video! Apple pancen serius babagan video ing iPhone wiwit wiwitan. iPhone dikenal duwe sawetara kemampuan video paling apik (yen ora paling apik) ing jagad smartphone.
HDR, stabilisasi, lan pamroses gambar umum wis suwe banget dadi video iPhone, nanging kayane Apple saiki wis siap nggawa level liyane.


Apa iPhone 13 entuk Mode Potret kanggo video?


FaceTime wis duwe, sanajan sampeyan kudu ngenteni iOS 15 kanggo nyoba. - Iki bisa ditampilake Mode Potret iPhone 13 kanggo videoFaceTime wis duwe, sanajan sampeyan kudu ngenteni iOS 15 kanggo nyoba.
Dadi, pisanan kita krungu babagan mode potret kanggo video ing iPhone ing wulan Februari nalika bocor terkenal Max Weinbach nglaporake manawa fitur iki bakal diwiwiti iPhone 13 antrian bebarengan karo sawetara fitur astrofotografi anyar lan kamera amba sudhut anyar.
Maju menyang Apple WWDC 2021, nalika perusahaan kasebut diumumake video mode potret bakal teka ing FaceTime kanthi sing ditunggu-tunggu iOS 15 nganyari, sing nggawa akeh perbaikan FaceTime lan iMessage liyane.
Jebule, Apple wis nggawe mode video mode mode ing saubengé, sing cukup nyenengake! Efek kasebut kasedhiya ing aplikasi pihak katelu kayata Snapchat lan Zoom. Sampeyan kudu ngakses liwat pusat kontrol, ing endi sampeyan bakal bisa ndeleng pilihan kanggo efek video. Banjur sampeyan kudu nutul mode Potret.
Mesthi - efek video potret wis ana ing akeh aplikasi nelpon video sing populer, lan ora ana sing anyar. Nanging, penting kanggo dicathet yen dheweke bisa ngatasi trik piranti lunak sing gampang, sing intine nggawe kabeh barang sing dudu sampeyan - tanpa dipikirake kanthi tliti. Singkat, tujuane yaiku kanggo masker kamar turu sing ora tumoto nalika sampeyan lagi nelpon bisnis utawa wawancara kerja.
Video mode potret (kanggo FaceTime) mung bakal kasedhiya ing iPhone / iPad sing mbukak ing prosesor A12 Apple, utawa sing luwih anyar. Iki warta ora apik kanggo sapa wae sing duwe iPhone sing luwih lawas tinimbang model XS / XR.
Nanging, kabar apik kanggo pamilik iPhone SE (2020), sing entuk fitur apik iki ing piranti anggaran. Iki kanggo nuduhake manawa Video Potret kanggo FaceTime ora didhukung dening Face ID, nanging biasane bisa uga amarga chip sing kuat ing piranti Apple anyar.


Apa tampilan mode potret kanggo video ing iPhone 13?


Video Mode Potret kamera mburi saka OP9 Pro. Katon janjeni banget, amarga kasunyatan manawa telpon iki ora duwe LiDAR, lan gumantung banget karo piranti lunak.
Apple mung udakara 10 detik kanggo ngobrol babagan Video Potret kanggo FaceTime sajrone WWDC, sing isin banget. Nanging, kita yakin manawa Mode Potret kanggo njupuk video nganggo aplikasi kamera ing iPhone bakal luwih maju - manawa teka karo iPhone 13 (kaya sing diarepake) utawa 14.
Kaya sing wis diandharake, implementasi FaceTime saiki mung nuduhake apa sing bisa ditindakake iPhone 13 nganggo teknologi kamera sensor sensor Face ID kanthi kombinasi karo algoritma piranti lunak sing padhet. Kanggo foto utawa video, mode potret utamane fitur piranti lunak sing dibantu proses sing kuat. Butuh chip sing kuat lan algoritma sing cerdas.
Nanging, kaya sing sampeyan kira, ana cara liya kanggo 'mode potret' kanggo video (lan foto), lan… kanthi ora nindakake mode potret. Kamera 'Nyata' njupuk foto lan video kanthi bokeh alami amarga sensor luwih gedhe lan apertur sing luwih jembar.
Yen Apple pengin menehi kesan babagan iki, perusahaan kudu nambah game hardware kamera kanthi signifikan. IPhone 13 Pro Max mbutuhake sensor kamera 1-inch, padha karo sing ana ing Sharp Aquos R6 . Awal conto saka telpon iki nuduhake bokeh sing janjeni banget tanpa mbutuhake mode potret, amarga sensor kamera gedhe banget.
Ya - efeke ora kaya 'wow' kaya mode potret, nanging paling ora sampeyan ngerti akurat, andal, lan… mesthi ana. Bisa uga, cara paling apik kanggo nyopot yaiku nggabungake sensor sing luwih gedhe kanthi algoritma cerdas lan supaya bisa ditemokake. Iki minangka tebakan babagan mode potret iPhone kanggo video.



Fokus Langsung: Coba video potret ing iPhone saiki


Sampel kamera ngarep lan mburi saka versi gratis aplikasi kamera Focos Live (mung kasedhiya ing App Store Apple). Video kasebut katon apik banget nalika isih ana, nanging kinerja sing apik kanthi latar mburi sing sibuk banget.
Kaya sing kita ngerteni, iOS 15 kanthi video potret kanggo FaceTime bakal kasedhiya ing pungkasan taun 2021, persis nalika seri iPhone 13 diarepake bakal debut. Nanging, yen sampeyan ora pengin ngenteni apa sing bakal katon kaya fitur anyar iki, bisa uga ana sing menehi saran!
Lampu Sorot Langsung minangka aplikasi gratis ing App Store Apple, utawa paling ora, versi iki duwe versi gratis! Sampeyan ngidini sampeyan njupuk video mode potret saka kamera ngarep lan mburi iPhone. Elinga yen iPhone sampeyan kudu ndhukung ID Wajah yen pengin video mode potret saka kamera ngarep.
Kita pancen ora yakin kenapa iki amarga mustahil para pangembang bisa nggunakake kamera 3D Apple Face Face. Banjur, kanggo njupuk video potret saka pemotret mburi, sampeyan butuh iPhone nganggo kamera dual.
Minangka kinerja nyata - cetho ora bisa ngyakinake yen hardware iki digunakake kanthi lengkap. Isih, kaya sing ditampilake ing video conto, fitur iki bisa digunakake! Iki bakal tampil luwih apik kanthi latar mburi sing kurang sibuk (langkau menyang 0:20) lan nalika video kasebut isih stabil utawa stabil (uwal menyang 1:25).
Kita ora ngerteni minangka aplikasi vlogging utama, nanging kita bisa ndeleng minangka pilihan sing apik kanggo entuk video kaya proaktif kanthi anggaran murah. Contone, YouTuber sing ngrekam awake dhewe nalika lungguh ing ngarep kamera katon apik banget karo Fokus. Sampeyan muga-muga aplikasi iki entuk 4,7 / 5 bintang ing App Store!
Saiki, apa kita ndeleng aplikasi Fokus Langsung minangka iPhone Potret Video beta? Ora cukup. Kita yakin Apple bakal bisa ngrampungake kanthi sukses sing luwih apik amarga Face ID, LiDAR, lan chip A15 sing diarepake ing seri iPhone 13.
Yen sampeyan kepincut, aplikasi Focos Live uga duwe versi mbayar, regane $ 15. Iki ngidini sampeyan luwih ngontrol kabur. Sisih sing apik yaiku aplikasi kasebut uga editor video umum.
Pancen, fitur sing ditonjolake ing versi mbayar Fokus Langsung yaiku kemampuan kanggo ngganti 'aperture' utawa kabur latar mburi lan pilihan kanggo ngaktifake pelacakan, ing endi kamera bakal ngetutake subyek nalika njaga blur ing latar mburi.


Pungkasane ...


Philip Schiller Apple & nampilake Video Potret kanggo FaceTime sajrone WWDC, 2021. - Iki bisa katon kaya Mode Potret iPhone 13 kanggo videoPhilip Schiller Apple nampilake Video Potret kanggo FaceTime sajrone WWDC, 2021.
Mode potret kanggo video dudu konsep anyar. Huawei , Samsung , lan (bisa uga sukses) OnePlus wis bisa narik piranti keras sing kurang nduweni kemampuan tinimbang sing diarepake ing seri iPhone 13. Dadi, kenapa kemungkinan kemungkinan Potret Video ing iPhone 13 nyenengake! Yen pabrikan bisa entuk efek video potret sing bisa digunakake kanthi perangkat keras sing kurang mampu, telpon iPhone 13 saka Apple kudu luwih apik!
Isih ana sawetara kahanan sing durung mesthi ... Apa fitur kasebut bakal ditemokake ing kabeh model iPhone, yen biasane dibantu piranti lunak, utawa butuh hardware khusus kaya sensor kamera sing luwih gedhe lan LiDAR sing luwih apik, sing bisa uga ana pungkasane mung ing iPhone 13 Pro Max paling dhuwur?
Kita ora ngerti ... Nanging amarga ana bocor lan upaya Apple kanggo nggawa video potret menyang FaceTime, kita ngarep-arep supaya kita bakal ndeleng fitur anyar iki luwih cepet.