8 Alat Pelacak Bug Terbuka Top Source



Piranti Pelacak Bug sumber mbukak

Sistem pelacakan bug utawa sistem pelacakan cacat yaiku aplikasi piranti lunak sing nglacak bug perangkat lunak sing dilaporake ing proyek pangembangan perangkat lunak. Bisa uga dianggep minangka jinis sistem pelacakan masalah. Ing ngisor iki minangka dhaptar Sistem Pelacakan Bug open source.



Bugzilla

Bugzilla minangka sistem pelacakan bug sing didhukung / dikembangake dening Mozilla Foundation sing ngidini pangguna log lan nglacak cacat produk kanthi efektif. Iki minangka aplikasi sing diwasa banget lan fitur sing apik karo fitur kaya kemampuan telusuran majeng, dhaptar bug ing macem-macem format, laporan sing dijadwalake, deteksi bug duplikat otomatis, kemampuan kanggo file / modifikasi kewan omo liwat email, pelacakan wektu, sistem panjaluk, lampiran pribadi lan komentar panampil patch lsp.

Iki minangka produk sing akeh diadaptasi sing digunakake dening macem-macem proyek open source kaya tim dev Kernel Linux, tim dev Apache, tim dev GNOME lan perusahaan populer kaya Open Office, NASA, Facebook lan liya-liyane lan minangka salah sawijining sistem pelacakan bug sing paling disaranake.


Download Bugzilla



Mantis BT

Mantis BT minangka sistem pelacakan bug adhedhasar web sing ora mung nglacak kewan omo, nanging kalebu sistem pangguna supaya akeh pangguna bisa sesambungan lan pirang-pirang proyek bisa dilacak. Aplikasi kasebut nduweni fitur kaya wiki, obrolan, feed RSS terintegrasi, pelacakan waktu, integrasi kode sumber, dibangun ing pelaporan, notifikasi email, lampiran, dhukungan multi-DBMS, dhukungan kanggo piranti seluler, lsp.


Luwih gampang nginstal lan ngatur lan luwih murah tinimbang piranti lunak komersial liyane, Mantis minangka pilihan sing jelas kanggo perusahaan cilik lan menengah.



Download Mantis



Trac

Trac minangka sistem pelacakan wiki lan masalah sing ditingkatake kanggo proyek pangembangan piranti lunak. Nyedhiyakake antarmuka web sing sederhana lan gampang digunakake.

Fitur kalebu antarmuka menyang Subversion (lan sistem kontrol versi liyane), fasilitas pelaporan sing trep, fitur manajemen proyek kalebu pelacak dalan lan tonggak sejarah, manajemen pangguna, wiki, lan dhukungan kanggo macem-macem plugin. Iki minangka sistem bobot sing stabil lan entheng; Nanging, sampeyan bisa uga bakal kelangan sawetara fitur canggih sing diwenehake dening sistem pelacakan bug liyane.


Download Trac



Redmine

Redmine minangka sumber gratis, manajemen proyek adhedhasar web lan alat pelacak bug. Nyedhiyakake fitur manajemen proyek terintegrasi, ndhukung macem-macem proyek, nglacak masalah, dhukungan kanggo macem-macem opsi kontrol versi, kontrol akses adhedhasar peran fleksibel, tanggalan & diagram Gantt kanggo mbantu perwakilan visual proyek lan tenggat wektu, feed & kabar email, nglacak wektu, proyek wiki, forum proyek lsp. Produk kaya fitur sing disaranake supaya stabilitas dudu sarat sing kritis.

Download Redmine



Panjaluk Pelacak

Panjaluk Pelacak minangka piranti lunak ticketing / helpdesk tingkat perusahaan sing ngidini sekelompok wong bisa ngatur tugas, masalah, lan panjaluk sing dikirim kanthi komunitas pangguna kanthi cerdas.


Iki digunakake digunakake minangka sistem helpdesk. RT ngatur tugas penting kayata identifikasi, prioritas, tugas, resolusi lan notifikasi sing dibutuhake dening aplikasi kritis perusahaan kalebu manajemen proyek, meja bantuan, ticketing NOC, CRM lan pangembangan piranti lunak, nyedhiyakake antarmuka sing dioptimalake seluler kanggo iPhone, Android lan Web OS piranti, Dashboard lan grafik hubungan, suntingan teks sing akeh, merek gampang lan tema khusus.

RT nawakake fleksibilitas kanggo para pangguna, yaiku kanthi ngonfigurasi, bisa mlaku kaya sing dikarepake.

Download Panjaluk Panjaluk



Fosil

Fosil minangka pelacakan bug, kontrol versi, mekanisme wiki lan blog sing disebar ing kabeh paket terpadu. Nduwe antarmuka web internal lan gampang digunakake, ndhukung mode sinkronisasi otomatis, diaktifake kanthi cgi, nyedhiyakake jaringan sederhana, piranti lunak sing kuat lan bisa dipercaya lan gampang digunakake & dipasang nganggo siji binar sing bisa digunakake ing saben platform sampeyan bisa mbayangno.


Download Fosil



Php Bug Tracker

Php Bug Tracker minangka tracker bug adhedhasar web kanthi fungsi sing padha karo sistem pelacakan masalah liyane, kayata Bugzilla. Desain fokus ing pamisahan lapisan presentasi, aplikasi, lan basis data.
Php Bug Tracker iku entheng lan gampang dipasang, digunakake lan dikelola. Umume teks bisa disesuaikan kanggo aplikasi sampeyan.

Download Php Bug Tracker