Pengin kasus iPhone Ireng utawa Jet Ireng 7? Iki bakal njaluk sampeyan dijamin

Pengin kasus iPhone Ireng utawa Jet Ireng 7? Iki bakal njaluk sampeyan dijaminApple miwiti tren kanthi rong warna iPhone anyar - Ireng lan Jet Ireng - amarga Samsung saiki ngetokake ujung S7 ing Mutiara Ireng , saliyane menyang Onyx Ireng sadurunge, lan produsen liyane katon ing ngisor iki kanthi kincir versi sing paling peteng.
Kita wis nutupi idea ing mburi loro edisi ireng saka iPhone 7 lan 7 Plus, nanging siji pamikiran mesthi ana ing mburi pikiran kita - apa intine kabeh versi warna kasebut, yen sampeyan duwe handset supaya biasane nutupi wektu, kayata kedadeyan karo mayoritas telpon larang regane lan larang regane saiki sawise tuku.
Ya, aja fret, amarga produsen kasus uga wis nyathet, lan wiwit ngetokake bungkus ing warna awak ing telpon sing ditutup, supaya bisa tetep duwe desain asli, lan isih menehi perlindungan saka gravitasi lan unsur. Pancen, sampeyan mesthi bisa mbukak kasus sing jelas, nanging ora bakal nyuda cahya kanthi cara sing padha karo permukaan telpon, ngganti warna ing njero, lan asring kuning kanthi wektu lan panggunaan ruangan.
Pramila kita ngrampungake sawetara kasus kanggo njaga iPhone Ireng utawa Jet Ireng sampeyan supaya ora cilaka, lan ing wektu sing padha nyedhiyakake kaendahan sing peteng ing jagad iki.


Pengin kasus iPhone Ireng utawa Jet Ireng? Iki wis dijamin sampeyan

peel-ultrathin-jet-black-iphone-7-lan-7-plus