Tonton Samsung Gear VR sing didukung kejutan Galaxy Note 4 meh kabeh wong, 'Banget nyata!'


Gear VR Samsung katon kaya nggawa & ldquo; A-game & rdquo; menyang pasar, nyelehake para panganggo menyang game anyar, tampilan panorama, lan aplikasi saka toko aplikasi Oculus VR. Gear VR saiki kasedhiya kanthi $ 200, lan yen sampeyan duwe smartphone Galaxy Note 4, kita ngarepake bakal nemokake sawetara sumber hiburan sing apik.
Ana prekara sing bakal dikandhani babagan reaksi wong liya ing teknologi kasebut, lan Gear VR ora beda. Sampeyan bisa ndeleng-muter, munggah utawa mudhun, nglangi iwak, utawa ndeleng helikopter. Siji wanita ngumumake, & ldquo; Iki pancen nyata! & Rdquo; Fella liyane kejiret nalika dheweke weruh hiu. Kesepakatan umum kayane, & ldquo; Oh wow! & Rdquo;
Kasedhiya saiki yaiku Gear VR & ldquo; Edisi Inovator & rdquo; sing katon dadi Beta sing cukup polesan kanggo produk kasebut. Mesthi luwih gampang diakses tinimbang proyek Google Glass Explorer, lan yen sampeyan duwe Note 4, teknologi canggih iki mesthi bakal katon.
Nalika pangembang nggawe konten kanggo Gear VR, pangguna awal bisa ngakses alat kanggo nggawe pengalaman dhewe. Layanan Musik lan Video Susu Samsung kasedhiya minangka Milk VR, Oculus duwe pirang-pirang video 360 derajat, lan Bioskop Oculus ngidini sampeyan ndeleng file film dhewe uga sawetara konten video liyane. Mesthine uga ana game, lan Samsung Gamepad (didol kanthi kapisah) supaya sampeyan bisa nindakake kabeh tumindak.
Yen sampeyan pengin sinau luwih lengkap, mriksa tangan kita saka IFA 2014 (jarene & ldquo; wow & rdquo; uga). Apa Gear VR ana ing & ldquo; kudu duwe & rdquo; dhaptar?