WhatsApp kanthi cepet ngeculake batere ing telpon Android tartamtu

Yen sampeyan wis ngerteni manawa batere ing telpon Android cepet banget, bisa dadi salah sawijining aplikasi sing disalahake. Bubar, sawetara Redditor wis nyatet manawa aplikasi olahpesen WhatsApp akeh banget nggunakake batere. Nalika umume sing nemoni masalah iki nggunakake telpon OnePlus, model liyane uga kena pengaruh kalebu Samsung Galaxy S10e, Galaxy S9, Google Pixel 3 lan Pixel 4. Siji pangguna OnePlus 6 nulis yen sawise nganyari versi WhatsApp sing nampilake fitur 'Bukak kunci nganggo bekas driji' , telpon nuduhake dheweke nggunakake WhatsApp sajrone 1,5 jam sanajan dheweke mbukak mung sak menit.
Keluhan uga bisa ditemokake ing bagean komentar ing dhaptar app & apos; ing Google Play Store . Siji pelanggan WhatsApp nggunakake Redmi Note 5 Pro nyathet yen batere mudhun saka 74% dadi 19% amarga aplikasi olahpesen & aktivitas apos ing latar mburi. Akeh sing nglaporake manawa WhatsApp tanggung jawab nggunakake 30% utawa luwih umur batere sanajan mung nanggepi pesen utawa loro.
Sawetara wis nemokake sawetara sukses kanthi instal aplikasi lan instal maneh. Wong liya negesake manawa ndownload versi anyar WhatsApp (versi 2.19.325) ditemokake ing kene trik kasebut, nanging sing liyane ujar manawa iki mung menehi perbaikan sementara sadurunge app mulai ngeculake batere maneh. Sawetara pangguna mungkasi batere kanthi nggawe serep data WhatsApp, nyopot app saka telpon, mbukak aplikasi olahpesen versi lawas nggunakake file APK (2.19.291), lan mulihake data sing wis digawe serep. Paling ora ana siji pelanggan WhatsApp nemokake yen dheweke ora prelu mbalik siji versi. Dheweke nggawe serep data WhatsApp, ngresiki cache aplikasi lan data aplikasi, lan mbukak versi 2.19.325. Sawise mulihake data, kabeh bisa dirampungake.
Solusi sing paling radikal yaiku mbusak WhatsApp lan pindhah menyang platform olahpesen liyane kaya Telegram . Sampeyan bisa mriksa manawa prelu kasebut dibukakSetelan>Batereing telpon Android sampeyan. Tutul menu kebanjiran telung tombol ing pojok tengen ndhuwur layar banjur klik panggunaan Batere. Ing judhul 'Panggunaan Batere Wiwit Biaya Lengkap,' sampeyan bisa ndeleng persentase panggunaan batere WhatsApp sing tanggung jawab. Yen nomer kasebut katon larang banget amarga sampeyan kerep nggunakake aplikasi olahpesen, sampeyan bisa uga mikir salah sawijining solusi ing ndhuwur.