Napa Apple ngeculake iPhone SE 2020 regane 'saka $ 229'? Akeh tresna lan malah luwih akeh kanggo mbuwang ...

IPhone SE 2020 sing anyar katon wis digawe khusus kanggo jaman virus corona. Sumebar ing antarane regane, lan iPhone 11 Pro Max sing paling larang ing daptar acara luwih gedhe tinimbang sadurunge OG SE. lan iku iPhone sing paling terjangkau ing pirang-pirang abad.
IPhone SE 2020 malah luwih murah tinimbang sing dideleng karo rega resmi, priksa dhaptar penawaran perdagangan:
  • Apple iPhone SE - $ 30
  • Apple iPhone 6 - $ 30
  • Apple iPhone 6 Plus - $ 50
  • Apple iPhone 6s - $ 80
  • Apple iPhone 7 Plus - $ 150
  • Apple iPhone 8 - $ 170
  • Apple iPhone 8 Plus - $ 250

Kaya sing sampeyan ngerteni, upgrade sing paling mungkin - saka iPhone 8 - bakal menehi $ 170 menyang tag $ 399 SE SE 2020, lan kanthong $ 229 sampeyan bisa kanthong. Iki pancen rega wiwitan sing diiklanake Apple ing judhul, amarga ngerti manawa akeh pamilik iPhone 8 sing bakal digodha saiki yen seri 8 dihentikan. Tambah lengganan Apple TV setaun, lan iPhone SE 2020 ujug-ujug mudhun kanthi tandha $ 169 sing ora bisa ditolak.
Pre-order Apple iPhone SE 2020


Spesifikasi iPhone SE 2020 nggawe obat gateway Apple menyang iOS 14


Kajaba iku, iPhone SE 2020 nawakake luwih akeh tinimbang iPhone 8 cilik cilik sing ora lucu. Didhukung karo prosesor screeching sing padha karo iPhone 11 Pro Max, telpon bakal tetep relevan nganti pirang-pirang taun kepungkur.
Telpon 5G kasebut bisa uga nesu banget, nanging meh ora ana dhukungan jaringan, lan Apple bakal ngguyu nganti tekan bank amarga iPhone SE 2020 regane ora bisa dipisahake, lan watese bisa uga ana. 200-300 poin persentase.
Kejabi bathi bahan-bahan, Apple bakal nambah pangembangan pasar ing saindenging jagad nalika sales telpon entuk nosedive amarga pandemi virus corona. Nganggo pangsa pasar uga bakal nambah akses menyang layanan langganan.
IPhone SE 2020 - murah lan populer kaya obat gateway - Napa Apple ngluncurake rega iPhone SE ing taun 2020IPhone SE 2020 - murah lan populer kaya obat gateway
Petualangan anyar Apple ing konten lan media bisa uga wiwit mbayar kanthi tepat karo iPhone SE 2020. Taun kepungkur, Apple nduwe kabel lan Netflix nganggo saluran TV Apple lan streamer langganan TV +. Platform streaming lan distribusi game kaya Stadia Steam utawa Google & apos; sing bakal diadhepi karo tugas Arcade sing santai nanging angel. Agregator berita lan penerbit mandiri saiki duwe platform liyane sing bisa dipikirake - News +.
Ora ana layanan Apple sing anyar sing bisa nggunakake pemain mantep dhewe. Nalika News + bisa menehi sampeyan akses menyang 300+ majalah, sing paling akeh sing ditandatangani yaiku LA Times lan WSJ - meh ora ana prasmanan warta sing dikarepake kanggo keturunan sing paling anyar. Ditto kanggo platform game Arcade, lan streamer konten video + TV asli. Nomer sing diwiwiti ora adoh saka kompetisi sing ditemtokake ing lapangan.
Nanging, kanthi menehi lengganan nganggo telpon anyar, Apple nyiapake lapangan kaya dealer sing nyiapake klien. Sawise sampeyan kecanduan layanan kasebut, lan sawise periode langganan gratis kadaluwarsa, sampeyan bakal wiwit dikenani biaya kanthi otomatis, lan kanthi rega kaya $ 5 utawa $ 10 saben pop, bisa uga ora repot ngrusak skor dhuwur, dhaptar lagu , utawa pesta pertengahan musim.
Dadi, iPhone SE 2020 sing murah sing prosesor bakal tetep relevan nganti pirang-pirang taun, minangka obat gateway sing sampurna kanggo ekosistem layanan langganan Apple ing multimedia. Saiki bayangake manawa Apple nawakake paket apik sing bisa melu kabeh layanan kasebut kanthi rega bulanan murah. Bakal angel nolak, lan kapal sing bakal nguntungake bisa uga dadi iPhone SE 2020 sing paling murah sing Apple mung ngumumake kanthi tujuan supaya iOS luwih akeh mayuta-yuta tangan lan eyeballs. Apa sampeyan mikir

Tuku Apple iPhone SE (2020) ing Apple.com

Kepiye carane sampeyan pangkat iPhone SE (2020)?

Apik banget! Ora ana keluhan! Apik banget, nanging muga-muga sawetara perkara cilik luwih apik Rata-rata! Ora ala, utawa ora hebat Nguciwani! Muga-muga luwih apik Bencana! Ora kompetitif karo saingan saikiHasil Pamilih VoteApik banget! Ora ana keluhan! 25,21% Apik banget, nanging muga-muga sawetara perkara cilik luwih apik 31,39% Rata-rata! Ora ala, utawa ora hebat 20,41% Nguciwani! Muga-muga luwih apik 12,4% Bencana! Ora kompetitif karo saingan saiki 10,59% Votes 4380