Napa Manajer QA Ora Dibutuhake ing Proyek Agile

Ing artikel iki, aku nerangake kepiye peran 'Manajer QA' tradisional wis berkembang lan dadi keluwihane lan kenapa akeh sing kaancam bakal ngancam peran kerja mbesuke dadi QA Manager.

Peran lan tanggung jawab Manajer QA wis owah akeh sajrone pirang-pirang taun kepungkur, utamane amarga akeh organisasi sing pindhah menyang metodologi pangembangan tangkas ing endi ana klompok Tim Agile sing kerja sama kanggo nyedhiyakake tujuan bisnis.

Akeh Manajer QA asring rumangsa bingung karo perane lan rumangsa ora cocog nalika dilebokake ing konteks sing lincah, utamane nalika dheweke tanggung jawab ngatur tim pengujian lan nemtokake proses QA kanggo organisasi.




Manajer QA ing Proyek Agile

Ing ngisor iki sawetara alasan kenapa Manajer QA ing proyek sing lincah ora dibutuhake kanggo ngatur panguji lan upaya pengujian.

Ora Ana Departemen Tes

Ing persiyapan lincah sing tepat, ora ana sing diarani 'Departemen Pengujian', ing endi klompok panguji lungguh, biasane adoh saka pangembang lan dikelola dening Test Lead utawa Test Manager.


Uga ing lingkungan sing lincah, ora ana luwih penting kanggo dokumentasi abot kayata rencana tes rinci sing biasane dadi tugas QA Manager kanggo nulis dokumen kasebut kanthi cara tradisional.



Ing Scrum, sing minangka metodologi pangembangan lincah sing populer, ana telung peran utama:

  • Pamilik Produk
  • Master Scrum
  • Tim Scrum

Tim Scrum ngatur dhewe lan kalebu pangembang, desainer lan panguji. Tim Scrum dhewe duwe tanggung jawab ngirim piranti lunak bermutu.

Ora Ana Akuntabilitas

Wis kliwat dina nalika Manajer QA dipertanggungjawabake nalika ana cacat produksi. Ing Agile, kabeh wong tanggung jawab lan kualitas minangka tanggung jawab saben wong.


Nalika kedadeyan produksi ditemokake, kabeh wong kumpul kanggo ndeleng apa sing salah lan kepiye cara supaya bisa dihindari mbesuk.

Ora ana papan kanggo QA Manager ing Agile amarga kanthi ora langsung ngilangi tanggung jawab tim kanggo QA sing dadi sebab kenapa tim Scrum sing apik ngasilake kualitas sing luwih dhuwur. Penting, sampeyan kudu ngerti manawa QA lan banjur nyoba, minangka bagean saka metodologi pangembangan Agile.

Ora Ana Manajemen Panguji Dina-Dina

Ing Agile, prioritas bisnis asring diganti lan Tim Scrum kudu nampa prioritas sing ganti. Meh ora praktis kanggo ngetrapake kabeh perubahan, utamane yen ana pirang-pirang Tim Scrum ing organisasi gedhe.

Kaya sing dipetik Stephen Janaway ing postingan blog ing ' Pungkasan dalan kanggo Manajer Tes? '


Dadi Manajer Tes ing lingkungan sing lincah bisa uga diisolasi, utamane nalika departemen akeh, lan jumlah tim tangkas akeh. Sampeyan mbutuhake katrampilan kanggo ngimbangi akeh informasi, prioritas, lan tugas, ing pirang-pirang wilayah. Manajemen lan pengaruh pemangku kepentingan dadi kunci. Ngalih konteks dadi standar. Asring iku ora nyenengake.

Pangujian Pangembang

Ing tim Agile, pangembang dianjurake kanggo nyoba kode dhewe lan nulis tes unit sing cukup lan efektif kanggo mesthekake kode anyar ora ana kesalahan sing jelas lan diwenehi kabar cepet yen ana sing rusak.






Yayasan lan Konsep DevOps

#ngarep

Nalika duwe dhasar tes unit sing apik sing bisa dipercaya, bakal ngilangi tanggung jawab panguji sing kudu nyoba kesalahan sing jelas; Nanging, dheweke bisa luwih fokus ing tes eksplorasi lan mbantu UAT sing ora mbutuhake perencanaan lan dokumentasi sing akeh.



Manajer QA Transisi Cara Cepet Nggawe

Dadi, kepiye Manajer QA bisa transisi cara kerja sing cepet lan mbantu proyek tangkas?


Sanajan peran lan tanggung jawab tradisional Manajer QA bisa uga dianggep penting ing konteks Agile, ana area tartamtu ing Manajer QA bisa nambah nilai.

Manajer QA ing Agile kudu dadi penguji sing berpengalaman supaya bisa menehi saran babagan kahanan sing tantangan. Dheweke kudu ngerti kepiye tes cocog karo proyek sing lincah.

Titik sing ditulis ing postingan blog Manajer Tes ing Agile dening Katrina Clokie (aka Katrina the Tester) menehi ringkesan apik babagan peran anyar Manajer QA ing Agile:

  • Fasilitasi komunikasi antar tim ing pirang-pirang proyek tangkas ing organisasi
  • Nyedhiyakake tampilan uji coba agregat menyang manajemen level tinggi
  • Dhukungan pribadi, bimbingan, lan pangembangan profesional kanggo panguji
  • Dadi titik tambah kanggo panguji
  • Penganggaran utawa ramalan kanggo nyoba minangka layanan gumantung karo proses organisasi

Wilayah liyane ing ngendi Manajer QA ing Agile bisa nambah nilai yaiku:


  • Dadi pengacara QA ing kabeh organisasi
  • Rekrutmen QA lan Insinyur Otomatisasi
  • Nyedhiyakake keahlian teknis, kayata panggunaan teknik tes sing tepat ing kasus sing cocog
  • Mesthekake tim (Tim Scrum) ngetrapake lan ngetutake praktik paling apik kanggo nyegah cacat


Kesimpulan

Kanggo ngringkes, peran Manajer QA ing Agile minangka dhukungan, pelatihan, fasilitator lan konsultasi QA liyane lan anggota tim liyane lan kanggo mesthekake praktik paling apik QA lan kualitas kasebut dipanggang wiwit wiwitan.