Nanging operator AS liyane ngluncurake jaringan 5G ing saindenging negara

Operator nirkabel prabayar ing AS arang banget nggatekake perhatian karo Verizon, AT&T, lan T-Mobile, nanging miturut panaliten pungkasan, sawetara pemain cilik ing industri seluler iki bisa nggawe para pelanggan kepenak banget kaya segawon ndhuwur. nindakake
Jangkrik, sing dadi operator 'layanan lengkap non-kontrak' nomer siji laporan pengalaman tuku nirkabel J.D. paling anyar , mung telung poin kurang saka T-Mobile, sing nguwasani grafik pascabayar, sanajan sejatine ngluwihi AT & T lan Verizon.
Ironisé, Cricket Wireless duweke AT&T, sing ngidini operator prabayar nggawe rong woro-woro sing nyenengake sadurunge akhir minggu diwiwiti. Pertama lan paling penting, Pelanggan jangkrik saiki bisa nggunakake akses jaringan 5G 'negoro' , sanajan meh ora ujar manawa peringatan lan peringatan sing biasa ditrapake.

Jangkoan, rencana, lan telpon 5G


Temenan, jangkoan 5G Cricket & apos ora beda kasedhiyan layanan 'kecepatan tinggi' kanggo pelanggan AT&T pascabayar , sing meksa definisi apa sing biasane dianggep minangka tawaran nasional dening kalebu 205 yuta wong ing 395 pasar .
Nanging operator AS liyane ngluncurake jaringan 5G ing saindenging negara
Upgrade kacepetan uga ora pati penting saiki, amarga akeh pasar kasebut mung bisa entuk sinyal 5G band sithik. Lelungan kasebut adoh banget tinimbang teknologi tengah-band utawa mmWave, nembus kabeh jinis alangan, nanging nomer undhuhane asring sebanding karo sing digayuh ing konektivitas 4G LTE .
Apa regane, Cricket nawakake layanan 5G lan 5G +, sing pungkasane gumantung karo teknologi mmWave sing canggih banget sing digunakake kanggo jaringan Ultra Wideband sing cepet banget lan Verizon, sing paling jelas katon utawa jangkoan langsung ora ana ing sanjabane wilayah metropolitan tartamtu.
Yen sampeyan ora kesuwen banget lan ora pengin dadi pangguna Cricket 5G wiwitan, sampeyan kudu mbuwang dhuwit ing $ 1,200 Samsung Galaxy S20 + 5G lan ngaktifake bocah nakal kasebut ing rencana Data Simple saben wulan regane $ 35 lan munggah Ngomong, lineup Cukup Data lagi ditambahi opsi $ 90 saben wulan sing regane larang kalebu 100 gigs data kanthi kecepatan tinggi, dibandhingake karo rencana $ 35 lan $ 50 sing mung duwe data kacepetan 20 lan 40GB.
Nanging operator AS liyane ngluncurake jaringan 5G ing saindenging negara
Nalika ngomong sampeyan & apos;duwekanggo tuku Galaxy S20 +, sampeyan ora ngerti, tegese ing pangertene harfiah, amarga tenaga listrik 6,7 inci saiki dadi siji-sijine smartphone sing bisa nganggo 5G sing kasedhiya saka Cricket. Ing sisih sing padhang, sampeyan bisa milih sing diarani sewa majeng lan dibagi biaya $ 1.200 ing ndhuwur kanthi cicilan mingguan, mingguan, utawa saben wulan, sanajan saiki ora ana diskon apa wae, bisa uga ana ing piranti dagang utawa nomer port-in.

Promo anyar sing apik lan luwih akeh pilihan pembayaran sing kasedhiya


Pengumuman gedhe liyane yaiku kabeh pelanggan Cricket Wireless bisa nyoba nyoba gratis 30 dina menyang HBO Max , platform streaming video anyar saka AT & T liyane. Kanggo njaluk alternatif Netflix gratis, sampeyan kudu bukak link iki lan ndhaptar.
Nanging operator AS liyane ngluncurake jaringan 5G ing saindenging negara
Elinga yen sampeyan bakal dikenani biaya $ 14,99 saben wulan ing pungkasan periode promosi, mula aja lali mbatalake langganan ing wektu sing tepat yen sampeyan ora pengin kelakon.
Ing warta liyane lan sing kurang penting, Cricket nambah Apple Pay, Google Pay,lanSamsung Pay ing kabeh lokasi ritel merek aplikasi lan aplikasi layanan, dadi panyedhiya nirkabel kontrak nasional kaping pisanan kanggo ndhukung kabeh cara pambayaran 'alternatif' sing wis digunakake.