YouTube Music bakal nguntal Google Play Music ing pungkasan taun 2020

Google Play Music wis ndhukung urip wis suwe, lan kayane layanan streaming saiki arep menyang Valhalla. Awal taun iki, Google ngluncurake formulir akses kanggo pangguna sing pengin transfer perpustakaan musik saka Play Music menyang YouTube Music . Langkah sabanjure pungkasane teka, amarga Google ngeposake Blog YouTube sing'YouTube Music bakal ngganti Google Play Music ing wulan Desember 2020.'Ana sawetara pangowahan tambahan sing diterangake ing postingan:
'Wiwit wulan September 2020 ing Selandia Baru lan Afrika Selatan - lan ing wulan Oktober kanggo kabeh pasar global liyane - pangguna ora bakal bisa stream utawa nggunakake aplikasi Google Play Music maneh.'Iki rada apes nanging Google bakal tetep dhaptar lagu, unggahan, tuku, seneng lan liya-liyane nganti Desember 2020 supaya luwih gampang transfer menyang YouTube Music.
YouTube Music bakal nguntal Google Play Music ing pungkasan taun 2020
Pangowahan uga bakal teka ing musik YouTube. Supaya layanan kasebut luwih apik, Google bakal nambah tambahan:
  • Dhaptar lagu: Kita terus-terusan ngembangake cara pamireng bisa nggawe lan seneng dhaptar lagu, kalebu:
  • Nggawe Dhaptar Dhaptar Mbantu - Nggawe dhaptar lagu kanthi cepet lan gampang kanthi nambahake lagu sing disaranake adhedhasar lagu sing wis ana ing dhaptar lagu, uga sinyal sing dipersonalisasi, kayata riwayat nonton lan suka.
  • Dhaptar Kolaborasi - Kolaborasi karo penggemar musik liyane kanggo nggawe dhaptar lagu bareng kanggo acara apa wae.
  • Dhaptar Dhaptar Anyar sing Diprogram - Jelajahi dhaptar lagu sing wis anyar sing diprogram kaya Highline, Caribbean Pulse, Conditions Underground, lan liya-liyane.

Fitur lan Dandan Anyar:
  • Desain Kaca Kaca Pamuter - Nganyari kaca pamuter, kasedhiya kanggo pangguna seluler Android, nyedhiyakake desain modern supaya bisa ngontrol playback luwih apik lan akses luwih gampang menyang musik sing gegandhengan lan fitur liyane kaya lirik lagu.
  • Tab Jelajah - Tab Jelajahi anyar, kasedhiya ing seluler lan web minangka tujuan sing cocog kanggo nemokake rilis anyar kalebu album, single, lan video musik, uga browsing katalog dhaptar lagu sing beda-beda liwat bagean Moods & Genre

Cara Liyane kanggo Nikmati Musik YouTube:
  • Android TV - Pembaruan kanggo Android TV nggawa YouTube Music menyang layar amba, supaya para pamirsa seneng nonton video lan pagelaran langsung saka seniman favorit, uga kabeh musik favorit.
  • Google Maps - Integrasi Android ngidini para pamireng ngrungokake musik kanthi lancar lan njaluk rekomendasi musik khusus ing antarmuka Google Maps.
  • Temokake musik karo Asisten Google - Saiki sampeyan bisa takon karo speaker Google Home lan Nest sing cerdas, 'Hei Google, mainake musik sing disaranake saka YouTube Music.' Banjur, Asisten Google bakal nuduhake rekomendasi khusus adhedhasar seniman lan genre favorit sampeyan.

Nanging, ora ana timeline kanggo pangowahan kasebut. Nanging, yen sampeyan nggunakake Google Play Music, bisa uga wis wayahe nggawe serep data lan miwiti nyetel ing YouTube Music.